Hocam bu ülkede herşey olur. O kadar dipteyiz ki insanlar karanlıktan etraflarını göremiyorlar, bataktayız batakta, gitgide batıyoruz. Ağzımı açmak istemiyorum şimdi olay başka konulara, siyasete girecek. Bu birşey değil, bizim evin önünden 2 arabamızı da çektiler. Evin önü dediğimde açık garajdan çektiler. Ankara bahçelievler'de oturuyorum, mareşal fevzi çakmak caddesini bilen çıkar, anıtkabirin karşısı. Apartmana ait garajın önündeki araçların hepsini çektiler ve oraya 15-20 yıldır çevre apartmanlarda ikamet eden insanlar arabalarını parkederler. Yeni değil yıllardır hep aynı yerde arabalar durur. Ve ne hikmettirki biranda bütün arabalar çekiliyor. Bahaneye buyrun; oradan ambulans geçiyormuşta geçişi zorluyormuş. Lan ambulansın geçiş yolu bura mı, ana caddeden geçer ambulans sokak arasında ne işi var. Birkez bile ambulansın geçtiğini görmedim buradan, doğduğumdan beri bu semtteyim. Mahalle ayağa kalktı tabi, polisin üzerine yürüyen oldu vs. En sonunda bir tanıdık polis vatandaşının söylemesiyle anladıkki, yıllık kotaları varmış onları doldurmak zorundalarmış. Yani keyfe göre arabaya ceza yazılıyor. Eğer o ay yahut yıl kota doldurulmazsa istersen arabayı evin içerisine koy yine gelip ceza yazarlar. Cep telefonu kullanmayan akrabama trafikte cep telofunu kullanıyor diye ceza yazan bir memleketteyiz, alışılmalı artık bunlara. Yada alışmayacaksın isyan edeceksin, o da kimsenin işine gelmez, pıs diye sönerler.
Ayrıca Çanakkale gibi altın bir şehre Ç.kale demekte memurun ne kadar cahil olduğunun göstergesi. Şehrin kısaltması falan olmaz, neyse ismi onu yazacaksın, çok mu acelen vardı acaba? Yine kanım çekildi, toptan deliricez yemin ediyorum