Ne oldu İlkay Abi erotik filme mi kızdın.:mrgreen:
Ne oldu İlkay Abi erotik filme mi kızdın.:mrgreen:
banada müsade>>>>>>>>::shhh::<<<<<<<<<
Hayır o da yaşı ortaya çıksın istemiyor :mrgreen:
2008 yılında 32.000 km'de 2006 model Honda 1000RR ile başladı motosiklet serüvenim. ilk motosikletimdir. şu an 36.000 km'deyim.
2 senede 4000 km yapmışım. senede 2000 km. bence gayet iyi...
Buna tam cevap gelmesi çok zor .. 1969 doğumluyum 1983 yılında yani 14 yaşında PUCH marka bir mopedle başladım rüzgarı böğrümde hissetmeye hala devam ediyom .. motor aşkımı yoksa rüzgar aşkımı hiç çözemedim ..Kaç km yapmışımdır bilemiyorum ama 12 ay motor binilen bir yerde yaşıyorum 83 den beri hep altımda motort var hiç motorsuz zamanım olmadı (Allahıma şükür) ..Uzunluğu önemli ama asıl olan işlevi...Yani kaç bin kilometrelik motorcuyuz ...Hem yıl hemde km. yazılsa daha güzel olur
Buna tam cevap gelmesi çok zor .. 1969 doğumluyum 1983 yılında yani 14 yaşında PUCH marka bir mopedle başladım rüzgarı böğrümde hissetmeye hala devam ediyom .. motor aşkımı yoksa rüzgar aşkımı hiç çözemedim ..Kaç km yapmışımdır bilemiyorum ama 12 ay motor binilen bir yerde yaşıyorum 83 den beri hep altımda motort var hiç motorsuz zamanım olmadı (Allahıma şükür) ..
kaç km ye tam cevap veremememin nedeni kullandığım aletlerde km saati hep arızalı idi. (genelde) .. şu anda bindiğim motorda bile ibre 5 yıl önce 37000 kmde iken tel arızalandı hala öyle duruyo :cherry:
Yaş 41,
41 sene önce 350cc çift silindir JAWA da annemin karnında daha sonrada deposu üzerinde (Babam ,annem ve ablamla binince bana ancak orada yer kalıyormuş , annem anlatmıştı ) başlamış motosiklet maceram. Pazaryerinden kiralanan mopet lerin ardında ilk vitesli deneyimim 2 vitesli Magnum ile olmuştu.
O günden bugüne onlarca farklı motor ile 250.000 km nin üzerinde yol yaptım , rakam çok fazla görünmeyebilir ama motoru günlük kullanım için hiç kullanmadım , tüm km ler uzun yolda yapılmıştır. (sahibinden.com ilanı gibi oldu be):queen::queen::queen:
MTBA (Mean Time Between Accident) katsayım oldukça düşük (aktif motor kullanılan 20 yıllık zaman dilimi içerisinde sadece 1 kez):cat:
Buralarda 40 yaş bunalımında olan tek adam olmadığımı öğrenmekten ayrıca mutlu oldum.:bounce::bounce::bounce: