bmw motosikletler kötü degildir
fakat bu k1200 serilerinin 30.000 km civarında ya şanzımanı bozuluyor ya da motoru bozuluyor.
(sahibinden.com'daki ilanları 3-4 ay takip edersen bir çok kişinin motorunun değiştigini goreceksin)
motora az binen biriysen ve bu dünyaya bir kereden fazla gelemiyoruz diyorsan k1200 serisini tavsiye ederim.
motora çok binen biriyim uzun seyahatler yaparım diyorsan aldıgın zevk,tatmin,mutluluk zamanla (km arttıkça) burnundan gelir.
çok paranız varsa yazdıklarımı dikkate almanıza gerek yok. neticede ömür her konuda ince eleyip sık dokumaya vakit harcayacak kadar uzun değil.
karar sizin
ben şehir efsanesinden felan bahsetmiyorum.
sahibinden.com'daki k1200s ve k1200r ilanlarını 3-4 ay takip edin lütfen. eger ilan sahipleri yanlış bilgi vererek insanları yanılıtıyorsa benim yapabilecegim bir şey yok.
k1200rs'in motoru,şanzımanı vs. k1200s ve k1200r ile aynı değil zannedersem (bilgim yok o yüzden zannediyorum).
çünkü sizin motorunuz olan k1200rs ile herhangi bir sıkıntı yaşayan duymadım.
ayrıca düzgün bakım yapıldıktan sonra elbette 30.000 km'de motor bitmez.
sevgili oocan,
ben hesap felan yapmıyorum. satışa çıkan herkesin motoru arızalı da demiyorum.
ayrıca üslübunuzda samimiyetsizlik goruyorum. bundan sonra benim de size karşı üslübum samimiyetsiz olacaktır.
eger 3-4 ay k1200r ve k1200s ilanlarını takip edersen kendi gözlerinizle görürsünüz gerçegi. ya da bir bmw servisine gidin oradakilere sorun. onların verdigi cevaplara da inanıp güvenmek size kalmış. kimse yogurdum ekşi demez.
ayrıca ben bmw motorlarının kötü olmadıgını da ilk mesajımda belirttim.
yani sizin yazdıklarımı anlamanız için ne yapmam lazım, nasıl yazmam lazım...
ilk yazdıgım mesajda k serisi yazarak k1200s ve k1200r modellerinden bahsetmek istemiştim.
k1200rs, k1200lt vs diger k serilerini işin içine katmamıştım.
hata bende
k serisi diyerekten bütün k ile başlayan modelleri işin içine katmışım.
ben başlıkta belirtilen k1200s ve k1200r için yazdım sadece. bunda bir yanlışlık olmasın artık.
motoru değişmiş k1200s veya k1200r ilanlara düşünce buraya link atarım.
hala bu siteyi takip eder durumda olursanız attıgım linki gorursunuz.