sağol kardeşim umarım bulunurlar.
valla piyasadaki çinli scooter serisinin içerisinde hem motor aksamı olsun hem granaj aksamı olsun en sağlamıdır diyebilirim. Eğer çalınan senatör değil zat t1 yada diğer başka bir scooter olsaydı granaj namına bişey kalmazdı.
çalan kişi önden bir yere bindirmiş ve çok küçük bir kırık var hafif çizikler o kadar tertemiz duruyor motor.
aynı şekilde rodajı düzgün bir senatör yakalarsan 120km maks hızı görür 75-85 arası stabili rahat yapar ve motorda soğuma hızı çok iyi ben çalınana kadar 4500km yol yaptım hiçbir arıza vermedi 250km daha kullanılmış şuan 4700de ve halen canavar gibi çarşambadan beridir sürmekteyim ve maşallahı var.
şuan ankaradaki ilanlarda gölbaşında var 1400e acil satıyor 2000e tiryakioğullarında var 1750ye verir bize bugün öyle dedi en azından siyah bende satışa koyucam zira motor bulundu ama hasarı onarmak için borca girdik

) kaporta işlemlerinden sonra 1300e felan yazıcam satılırsa satılmazsa kullanmaya devam.
onun dışında çorumda bir arkadaş 2000e veriyordu en son.
tiryakioğullarındaki çok güzel söyleyim adam bisan bayi zaten özellikle oğlu için toplamış motoru özel bir egzos var üzerinde 10.170km de şuanda tavsiye ederim.
bu motorun tek sıkıntısı kaporta kısmı yok bulunan parçasıda çok pahalı neredeyse bir japon kadar pahalı hemde