O Bir " Apaçi" Style !!!!!!

Arkadaşlar sahibindende koruma ekipmanları ararken bir ilana rastladım ve sizde gülün istedim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-hs-olum-makinasi/detay?source=promotion_chva

251642004el.jpg

251642002aw.jpg

:queen::queen:

Çocuk özenmiş bezenmiş apaçi yapmış motorunu :cherry: Lütfen emeğe saygı :p

Bu tür şeyleri yakıştırıp yapanlar nasıl bir pisikolojiyle girişiyorlar bu işe anlamak mümkün değil,bir tane sticker nasıl gösterir dediğim zamanlar oldu takmadım, bu motorun üzerinde 10 km yol git deseler bide üstüne para verseler gitmem bu tür uygulamalar komikten öte iğrenç.....:farao:

ifadeler "dakar" stikırı yapıştırıp tatlı su motorcusu olmaktan daha tutarlı :)

"serseri bir liseli eseri"
"ölüm tehlikesi"
"dengesiz"

gerçekçi bir çalışma yapmış genç, bu boyutunu takdir etmek lazım.

yurtdışında bu işi yapanlar dolayısıyla yabancı dilde yazınca pek de iplemiyoruz, aslında o yazdıkları her ne kadar çeviri olarak bizimkieri karşılamasa onların kültürlerinde burda yazılan yazılarla eşdeğer. ama orda bu durumu pek takan yok zira herkesin hayatı anlamlandırış biçimi farklıdır ve kimseyi ilgilendirmez. aynı şey burası için de geçerlidir. ne mutlu kardeşime ki motoruyla bütünleşmiş ve onu kendi keyfince donatmış. bundan kime ne ?

ya iyide bana söyleyecek söz bırakmamışsınız :) çok orjinal bir apaçi alkışlıyoruz....

Gayet açık sözlü bir arkadaşmış.
Öz eleştirilerini motoru üzerinde dile getirmiş. Ne güzel:)

Dengesiz !!!
150cc özel seri. (artık özel olmuş. Bu konuda kanıtı: )
ölüm tehlikesini arka koltugun altına yazmış.Artçı olucaklara bir uyarı sanırım. Gayet yerinde
Serseriliğinide inkar etmemiş.

Daha ne yapsın kaç insanın yüzüne yada motoruna bakıp karakterini anlayabiliyoruz. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sürekli arebesk dinlendiğinde olur, normaldir. Motora falçata atmadı ya.:)

Motor sanki cikletten çıkmış gibi duruyor... ayrıca Ehliyetsiz modifiyeli ergenlerin bilinçlendirilmesi şart... Çoğu Kaykay gibi motor kullanıyor... Orantısız Bluğ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar