Necdet GÜL (necdet)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
az evvel levent bp diye bakarken goooglede bu abi çıkmıştı demek vefaat etti ALLAH RAHMETİNİ ÜZERİNDEN ALMASIN çok üzüldüm çok kötü oldum ya:mad:

geçen otelin önünden geçtim be necdet abi.keşke orda olsaydın da uğrayabilseydim sana..

Nur içinde yat kardeşim..bu dünyadan ayrılmış olsanızda hep gönüllerdesiniz.

daha dün gibi hatırlıyorum Maçkolik te buluştuğumuzda Blackbirdlerimizin egzoslarını karşılaştırıyorduk:))
Duanı eksik etmiyeceğim abicim...

Necdet abi senden sonra nemi oldu?
Düştüm kaburgamı kırdım iyileştim, gene düştüm bacağımı kırdım 3 ay yattım iyileştim, evlendim ve çocuğum oluyor.Eşim artık kullanmamı istemiyor:((

Nurlar içinde yat ,mekanın Cennet olsun,
Ağvayı ve maçkolik anılarımı oğluma anlatıcam :))

Fotoğraflar linkleri gidiyor, biz yüzünü unutmayacağız ama yeni gelenler tanısaydı iyi olurdu..
içim kan ağlıyor...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
.Ölüm biz ademoğlu için oysa ama neden bu kadar yakışıksız ..neden yakışmıyo kimseye .. beraber oturduğumuz bir arkadaşı daha ebediyete yolladık .. mekanı cennet olsun .. son nefesinde organlarıyla hayat bağışladı insanlara parçalarını bıraktı aramızda ..
Necdet abim yukarda bir yerde bekliyosun bizi biliyorum ... Ertuğrul, Erhan, Hasan ve sen Necdet abi bekleyin bizi ufka doğru gaz açacaz yine uzayacağız gideceğiz kakara kikiri yapacağız yine.. Hepinizi gözlerinizden öperim
Kardeşiniz Barış ....:rendeer:

Allah hepsine gani gani rahmet eylesin.

Rahmetliyle ikiz motorlara binerdik, renkler aynı egzozlar farklıydı, bende bir çift vance & hince vardı :)
Ondaki Yoshimuraydı yanlış hatırlamıyorsam, Akropoviçte olabilir :)En son Şile -Ağvaya gazlamıştık vefat etmeden önceki yaz :) Bu siteden başka bir gruptu :)
Güzel günlerdi , Motosiklet sayesinde çok güzel insanlar tanıdım, bir sürü arkadaş ve güzel insan kaybettim. Ama motosikletten bir şekilde kopmamda rahmetli Necdet abinin kaybı büyük pay sahibidir. Vefatından 2 ay sonra sattım karakızımı.
Rahat uyu güzel insan. Mekanın Cennet olsun. Ben ve bu site buralarda oldukça hep burada seni hatırlatmaya çalışacağım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar