ewet atam otelin sahibinin motor senin motor gri 1000rr mı_?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:31 ----------
yalnız o motor adventure değil düz 1150 yakından gördüm sahibiyle konuştum:cat:
Allah allah demekki adam yanına süs olsun diye adventure yazdırmış olmalı. Haklısın.Yok benim motor 1000 rr değil. Kros var bende Yamaha.
Pazar günü müze parkında buluşmuştu 6-7 motor. Orda vardı bu motor. Ayrıca atam otelin ordaki motor değil, 35 UA plakalı enduro. Atam otelin önündeki tur motoru olan bmw sanırım.
ewet atam otelin sahibinin motor senin motor gri 1000rr mı_?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:31 ----------
yalnız o motor adventure değil düz 1150 yakından gördüm sahibiyle konuştum:cat:
extrem seninle hiç konuştuğumu sanmıyorum yada unutmuşum.bahsettiğiniz motor sahibi benim.ve benim motor adventure modelidir.
honda1000_RR seni hatırlıyor gibiyim.galiba sende yamaha xt 225 serow var.bir ara yanına uğrarım, muhabbet ederiz abicim.
Evet O. Ya senle bi tanışsaydık iyi olacak![]()
ah said ah, arkdaşlar siz motorcusunuz motor tutkusunuz kimbilir ne güçlükklerle aldınız dimi motorunuzu burdurlusun dimi bende burdurluyum şimdi bunu size birkaç sözcüğümle ispat edeyimköprübaşınında 2 adet petrol ofisi, köprü başında bizim tostcu meşhur meydan cumhuriyet parkı. said in yeni dükkanda polis merkezinin orda peki bu said kim. küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum desem yeridir üçkağıtcı şerefsiz. kim dertli değil içinizden bu adamla ya kimin hakkını yemedi. Motorcuyum diye yaklaşıp kimi .... neyse arkdaşalr burdur aklı olan o adama motor götürmez ben bisiklet bile götürmem. Kel said, deli said... Ya bırakın vermeyin o adama motorunuzu sakın! hatta selam bile verilmicek karekterde biri, ben tanıdım şahit oldum aklı olan onu motor camiasına sokmaz...
haklısın kardeşim, sait hakkında kulağıma çok kötü şeyler gelmeye başladı.
boşver kendisi kaybeder...