Peugout Mobiletler

Arkadaşlar ben mobilet alacağım 450 tlye yakin param var peugout almayi düşünüyorum ama hangi modelini alacağıma karar veremedim ben orduluyum köy yollarına dayanabilecek çekiş gücü iyi olan hangi markayi tavsiye edersiniz ama peugout olacak selametle şimdiden teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abicim bi o kadar daha para bul git mondial 125 UAG al tam anadolu motoru mobiletle uğraşma çok yolda kalırsın başın ağrır yolda gitmez yokuşu çekmez daha ne diyim

arkadaşım model bilemeyeceğim ama pejo ve mobilet ayrı markalardır. pejo mobilet diye birşey olmaz pejo moped, mobilette mopet olur :)

estetik kardeşim uyarin için saol pejo mopedler yazsam iyi olacakmış :D neyse cengaver yorumun için saol ama para sıkıntım var ustune koyamam cok koysam 50 lıra koyarım yanı moped almak zorundayım ben hangı marka daha ıyı onu ogrenmek ıstıyorum yorum yaparsanız sevınırım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 ----------

şunu belitrmemişim 2 el olacak tabiki 450 500 liraya sifir alinmaz zaten o yüzden pejonun veya mobillettenin koy yollarına dayanır diyebileceğiniz modelleri bekliyorum şimdiden saolun

Haydi hayırlısı

İyi akşamlar.Mobylette BELDESAN yapımı olup 50 cc 2 zamanlı 1 beygir gücünde cefakar bir moped.devri peogeot ya göre düşük fakat çabuk ısınmaz.peogeot 103 lvs ise devri yüksek hızlı fakat çabuk ısınır.şase biraz daha dayanıksızdır.kendisi bisan İzmir imalatıdır.ikisi de güzel moped lerdir.ikisinide alabilirsin.:cat:

bence bıraz daha bekle alma su mobıletı fılan bıraz daha sabır ve para bırıktır

Bitiyorum şu cevaplara.

Adam demişki 450 lira param var peugeot'nun hangi modelini alayım. Tavsiyeniz nedir?

Biri yazmış üzerine bi o kadar daha koy şunu al, biri yazmış sen para biriktirmeye devam et. Bla blabla bla....

Hayret nasıl oldu kimse yazmamış üzerine biraz daha koy ybr yada cbf al diye. :cherry:

kardeşim boşver dağ bayır yollarda seni ne peugeot ne de mobylette idare edemez. puch mopedler var 2 vitesli, lise zamanında 3 kişi 1. viteste dağ bayır çekerdi bizi garibim:queen: 2 vitestede iyi kaçardı hani... sağlamını bulursan iyidir yani :wiinkk:

saolun arkadaşlar tüm yorumlarınız ve ilginiz için tüm yorumları değerlendiriyorum para biriktir diyenler var ama okuyorum aynı anda para biriktirmem imkansız aslında puch modeli araştırdım iyi fikir gibi geldi değerlendirecem saol cihangir151

fvbvb.jpg

satılık

ya bir yerde puch ların parçası pek bulunmuyor diye okudum bunun dogruluk oranı ne kadar cihangir151 kardeşim bilgin varsa söylermisin

valla yöreye göre değişir. mesela amasya merzifon tarafında zibil gibidir, çok kullanılır ustasıda parçasıda çoktur. zaten bir dönem kanuni üretti parça durumu peugeotlar kadar olmasada vardır diye tahmin ediyorum tabi sen bunu bulundugun yerde arastırman daha dogru olur

F54

orjinal pejo dişli silindir karbüratör falan yani orjinal olsun puch dan 1 kat sağlam gider bayırda dinlemez sonuçta iki zaman lı kedi gibi mübarek koy yağlı benzini devam

cihangir kardeşim bir arkadaşın motor bisiklet tamircisi tanıdığı vardı onla biraz konuştuk puch bi b... yaramaz diyo sen pejo al diye ben bulurum uyguna diyo 300 felan walla önerileriniz önemliydi benim için ama sonucta adam işin ustası onu dinleyecem gibime geliyo cevaplarınız için saolun konuyu kitleyebilir görevli arkadaşlar ben kararımı verdim çok sağolun

bende zamanında sıfır 105 cobra vardı. (çift farklı olanlardan) 70cc 3.8 hp motoru vardı çekişi çok sağlamdı.

Arkadaşlar son bir sorum daha olacak pejo alacam ama 105 mi daha iyi 103 mü detay olarak yokuşlarda hangisi daha iyi çeker , çekiş gücü atikliği vs bilgisi olan anlatabilirmi acaba saolun ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar