Kusura bakmayın ama sert yazacağım. 18 yaşında tecrübesiz bir gence "600RR kullanırsın sen, ne var ki" diyenlerin aklından şüphe ediyorum. Bunu diyenler ya daha 18'e gelmemişler ya da motosikletten çok anlamıyorlar.
25 yaşındayım, CBF150'yle 2.5 yılda 25 bin km yol yaptım, hemen her gün motorumu kullandım; karda, yağmurda, çamurda, arazide, şosede, mıcırda, suda, kumda bindim; Antalya'ya kadar gidip geldim. CBF150'den sonra FZ6 Fazer aldım, çok rahat kullanıyorum, şu ana dek Fazer'la da 9 bin km yaptım.
AMA!
Ortalama sayılabilecek tecrübeme, sakin sürüşüme ve motorumun bir SS'e göre daha sakin yapıda olmasına rağmen özellikle fazla trafikten sıkıldığımda veya bir Porsche gördüğümde fazla basıyorum, zaman zaman kendimi tehlikeye sokuyorum.
Kendimi biliyorum, 18 yaşındayken altımda değil 600RR, Fazer olsaydı şu anda %50 olasılıkla bu satırları yazamıyordum, çünkü 3. sayfa haberim "Motorda hız denemesi faciayla sonuçlandı" şeklinde çıkardı.
18 yaşında sıradan bir gence "600RR al" demem, diyenle de her türlü tartışırım. Motor bir tutku, ama hiçbir motoru kullanmak gencecik bir candan daha kıymetli değil.