Arkadaşlar windy s i bana sorun
Benim gibi kullanan yoktur bu motoru. Forumdan bazı arkadaşlar da bilir. 2000 kmde bir yağını değiştiriyorum, motor nereye istersem götürüyor. 6buçuk ayda 23500km oldu. Hedefim 90-100000 km yapmak.
Ben motorun satıcısı değilim ama hakkında söyleyecek olumsuz bir yorumum yok. Sadece göstergeler bozuluyor, o da sadece benim motorda olan bir problem. Ybr ci arkadaşlar bozulmasın ama geçen akşam ilk defa kullandım ybr yi, çok zayıf bir motor. Deposu küçük gösteriyor, oysa windy s heybetli ve ağır. Bir de, pek huyum değildir ama ybr ile kapıştık, açık ara geçildi kendisi, windy çok seri.
Mondial mc ye gelince, sadece internette gördüm, resimleri çok hoş. Bir de disk fren kullansalar çok yakışıklı olacakmış ama dikkatimi çeken birşey var, ön far ampulu hoşuma gitmedi ve daha önemlisi vites kolu hiç sevmediğim tipte. Şanzımanı kötü olabilir, kullanıcılarına sormak lazım.
arkadaş yazdığımı tekrar oku!!sanırım anlamamışsın.benim orda bahsettiğim motor Arora Kaısar 150-3A modelidir.yani ÇİN MALI.burda bu motordan bahsediyorum.anlattıklarımın yamaha ybr ile hiç alakası yoktur.burda değinmek istediğim ne kadar ii bakarsan bak çin malı kendini belli bi km den sonra gösteriyor.orda yazmışım 23.500 km de yağ yakıyor.Tekrar söyüyorum anlayana.. ÇİN Malı ucuzdur ilk kullanımlarda japon motorlarından farkı yoktur hatta daha ii de gidebilir.ama uzun süreli kullanımlarda motor metal yorgunluğu yaşadığı için performans düşer ve çok sıkıntı yaşarsınız.Çin motorları uzun ömürlü değildir.Belli modeller de yedek parça sıkıntıları vardır.ve yedek parça çok pahalıdır.ÇİN malı olan arorayı sırf parça sıkıntısı ve metal yorgunluğu dediğimiz performans düşüklüğü sebebiyle üzülerek sattım.Bu arada lütfen Çin malı olan arkadaşlar bana kırılmasın ama yaşadıklarımı yazdım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:10 ----------
Bu arada yamahayı sollayan arkadaşlar bi ara İstanbul MT grubunun buluşmasında tanışmak isterim.ybr hız motoru değildir.ama yine de lütfen beni de geçin.size arkadan el sallıcam..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 ----------
işin şakası bi yana bu makineler hız motoru değil.altımda ybr de olsa birini geçmek için 10.000 devirlere çıkmaya gerek yok.burda önemli olan kalitedir.ve kaliteli motor adıyla alakası olmayan bi yerde bile kendinden bahsettirir.bu arada içinizde honda cbf 150 geçen olmadı mı?