şehitliğe gurup olarak gireceğiz sıkıntı yokŞehitliğin içine grup olarak girebiliyor muyuz ?
Basın açıklaması yapabiliyor muyuz ?
motosiklet kullanıyorsun ve korumalı bir kıyafet kullanmıyorsunKortej Kuralları :
- Motosiklet kıyafetlerimizi giyecegiz. Motosiklet sürücü ve yolcuları kesinlikle KASK takacaklardır.
şimdi abilerim anlamadığım husus motosiklet kıyafeti olarak tanımlanan korumalı mont mu oluyor . benim yok ama allahtan bise gelmezse ben katılmak istiyorum o nasıl olcak
dengesiz bazı kişileri artık anladıkları dilden uyarmak farz oldu:bounce:son günlerdeki organizasyonlarda yaşananlardan dolayı katılıp katılmamakta kararsızım, burada o kadar yazı yazılmasına insanlar uyarılmasına rağmen dengesiz bazı kişiler tüm organizasyonun içine ediyor.
[/QUOTE]Hepimiz birbirimizi tanıyoruz ve grup sürüşü bizim her zaman başarıyla yaptımız bir sürüş. Ancak tanımadığımız kişilerin bizlere katılıp sürüşü bozmaları sıkıntı olacağından, bizlerin mecburen en arkada katılmamız durumunda düzenimizin bozulmayacağı kanaatindeyim. Başta veya ortada olursak bizi bozarlar.
Sevgili Sadık,
Bu sefer daha farklı olacağını umuyorum..
1. Şimdi arkadaşlarım, daha önce 29 ekim organizasyonlarında bol bol bulundum, bol bol da görev yaptım bir çoğunuz bilir.
2. HErhangi bi sıkıntı ile karşılaştığımızı hatırlamıyorum vede zannetmiyorum.
3. Kimsenin teker yapmak gazlamak gibi bi emeli olmicak merak etmeyin.
4. Kask konusunda gelince, komik geliyor bunları konuşmak artık.
5. Gerisini bize bırakın, ilk organizasyonumuz değil, sonda olmiyacak..
önce bazı arkadaşlara cevaplar verelim:wiinkk:
basın açıklaması yapacağız diye bir kural yok amacımız şehitlerimizi ve orada bulunacak olan şehit ailelerinin yanında olabilmek basın açıklaması yapmak değil
Finalcut sen neredeki bulusmaya geleceksin.Ben salipazari noktasindan katilacagim,gorusmek uzere
Şimdi sadık kardeşim. Biliyoruz demişsin ya, bilmiyosun demekki sen beni?
Bi organizasyon yapalım die bi topik açtık, ilk iki sayfamız, apaçiler ne olucak, kasksızlar ne olucak yok efendim teker yapanlar ne olucak falan filan..
Sen organizasyona katılımını göster gerisini görevlilere bırak olmazmı?
Onlarca yüzlerce kişinin katıldığı bir organizasyonda herkezi mutlu etmek yada koordine etmek tabiki mümkün değil. Ben gene ısrarla sölüyorum bi sorun çıkmaması için hepimiz elimizden geleni yapıcaz.
Konuyu sürdürmeyi bırakıp, klavyenin tuşlarını arkadaşlarımızı davet etmemk maksatlı yorarsan daha çok sevinicem.
Teşekkür ederim.
motosiklet kullanıyorsun ve korumalı bir kıyafet kullanmıyorsun
kask vardır inşallah:farao:
bakın alper bey korumalı kıyafet kullanmıyorum evet ama sonucta insanlık yapıp katılmak istiyorum diğer arkadaslar gibi. 2 kişi katılmayı planlıyordum fakat benim b*ktan bi monta 300-400 tl vercek param olsaydı zaten çin malı motora binmezdim. he siz simdi onlarıda kötüliceksiniz . ama sırf korumalı kıyafetim olmadığı gerekcesiyle beni ve kimseyi aşağılarca konusmaya hakkınız yok. :wiinkk:
motosiklet kullanıyorsun ve korumalı bir kıyafet kullanmıyorsun
kask vardır inşallah:farao:
bakın alper bey korumalı kıyafet kullanmıyorum evet ama sonucta insanlık yapıp katılmak istiyorum diğer arkadaslar gibi. 2 kişi katılmayı planlıyordum fakat benim b*ktan bi monta 300-400 tl vercek param olsaydı zaten çin malı motora binmezdim. he siz simdi onlarıda kötüliceksiniz . ama sırf korumalı kıyafetim olmadığı gerekcesiyle beni ve kimseyi aşağılarca konusmaya hakkınız yok. :wiinkk:
Ya arkadaş niye yanlış anlıyosun olay tamamen güvenlik ve temsil ettiğin kesim meselesi ve senin güvenlik meselen.
Bence sadece kask tak ve gel kimse sana herhangi bir şey diyemez ama bak tekrar söylüyorum kasksız sakın ha gelme....
Yani biz orada bulunurken yoldan geçenler kask takmamış bak bak birbirleirini geçiyorlar yok falan filan dese güzelmi olur.
Ya arkadaş niye yanlış anlıyosun olay tamamen güvenlik ve temsil ettiğin kesim meselesi ve senin güvenlik meselen.
Bence sadece kask tak ve gel kimse sana herhangi bir şey diyemez ama bak tekrar söylüyorum kasksız sakın ha gelme....
Yani biz orada bulunurken yoldan geçenler kask takmamış bak bak birbirleirini geçiyorlar yok falan filan dese güzelmi olur.
Abicim zaten biz kaskımızı takıp gelcez ama alper bey in aşağılarca konusmaya hakkı yok . sonucta korumalı mont kullanmıyorum diye bu şekilde davranması hos değil![]()
Abicim zaten biz kaskımızı takıp gelcez ama alper bey in aşağılarca konusmaya hakkı yok . sonucta korumalı mont kullanmıyorum diye bu şekilde davranması hos değil![]()
Bak güzel kardeşim, Alper yada diğer arkadaşlar kimsenin seni başkasını yada çin malı motoru olanları aşağılamak gibi bir yaklaşımı olmadı. O tip adamlar maalesef aramızda var olsada, topice şu ana kadar yazanların arasında da bu tip bir adam yok.
Kesinlikle yaklaşımımız, korumasız motosiklete binilmemesi gerektiğine yönelik bir yönlendirmedir. Haklısın, bunlar pahalı şeyler ama herkes senin belirttiğin üzere parası olmadığı için değil umursamdığı için koruma kıyafetlerin almıyor. Onun yerine saçma sapan ışıklar, aksesuarlar, bilmemneler alıp kaskını 20 tl' ye alan adamlar var. Lafımız onlara.
Yanlış anlama bence, bu konuda alıngan davranmak yerine söylenenleri nasihat olarak almanı tavsiye ederim.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Valla ne yalan söyliyim gerildim..
Birlik oluncak zaman şurda iki kelam bile edilemiyor..
Arkadaşlar biraz sakin olun..
Herkes... adminlerde üyelerde ne olacaksa iyi olsun derdinde..
Nedir alıp verilemeyen şey..
Ama gözlemlediğim bişi söylemek istiyorum ..
Admin yada görevli arkadaşların böyle eli sopalı tavırları rahatsız edici biraz..
Sürekli bi sorgulama ...
-aranızda apaçileri barındırısanız motorculuğunuzdan şüphe ederim.
-korumasız montunuz yoksada motorculuğunuzdan şüphe ederim..
amaç nedir..?
nedir buna sebep ? yada hangi hak bu sorgulamayı veriyor onu anlamıyorum..
nedir ? bir ağa- maraba düzeni mi söz konusu..?
sizin ortamı sakin tutmanız gerekirken sürekli yukarılarda tutuyorsunuz..
lütfen biraz sakin olalım..
hepimiz aynı şeyi istiyoruz..