Ve İşte İlk Profesyonel Videomuz Artık Hazır :))

Yönetmen : Buğra Akpınar
Kamera&Kurgu&Senaryo : Buğra Akpınar
Yönetmen Asistanı : Kaan Becer
Oyuncular : Emin Atar - Murat Engin
Basın-Medya Sponsorları : Motor-On ve Tuning Türkiye
Yardımcı Sponsorlar : İstanbul Garaj ve V-Max Tuning
İnteraktif Sponsorlar : Modifiye Suç Değil Yaşam Tarzı, Motor Delisi, Project Cars Turkey ve SpeedTUBE
Teşekkürler : Ahmet Köseoğlu, Eser Tekeli, Gökhan Mumcu, Murat Engin, Oktay Coşkun, Onur Z. Demir, Osman Solak, Oytun Öztümer, Yılda Arslan ve Yılmaz Söyleyici

'The Longest Day of My Life', Türkçe manasıyla 'Hayatımda ki En Uzun Gün'; Türkiye'nin ilk kısa metrajlı ve senaryolu video klibi olma niteliği taşıyor. 3 gün ve 21 saatte çekilen video klibin yönetmenliği Buğra Akpınar imzası taşımaktadır.

Projenin detaylarına, ekim ayında yayınlanacak olan Motor-On ve Tuning Türkiye dergilerinden ulaşabilirsiniz.

Link..

http://www.vimeo.com/15119597

neden bu kadar kaliteli çektişniz pc kastı ya:mrgreen:

Ana fikir ne acaba belirtirmisin ben pek bişey anlamdım lamborcini kalkıyo gidiyo sonra sen yolda salınıyon gidiyon biraz kasarak izledim acaba atladığım bir yer filanmı var:silent:

dostum gerçekten güzel olmuş özelliklede lamborghini geldiginde siyan beyaz olup ekranda çizgilerin titredigi an harika düşünülmüş,ışıklardan umulandan farklı bir çıkış yapmışsın ben kaptırırsın sandım ama hoş yani böyle olmalı bence aşırıya gerek yok :),yakın plan çekimleri çok net bence gayet başarılı bir çekim olmuş baya bi emek sarf etmişsiniz arkadaşlarla
tebrikler

s.a abi video supper bişe sorucam sn hiç darıcaya geldinmi adnan abi var motorcu ? onun orda senin motoru gördüm sanki daha önce önünde deli emin yazıodu ??

çekim teknikleri, teknoloji güzelde
kurgu tatmin etmedi be abi.
"trafiğe kapalı alanda çekilmiştir" ibareli araba reklamları gibi olmuş.
herşey çok düzgün, çok mekanik.

çekimler genelde iyi.
uzak plan çekim kötüydü.
müzik başka havadan çalıyor.

teknik iyi, kamera pahalı, fikir zayıf, kurgu yok, motora ve motorcuya dair birşey yok, kendini yerine koyma hissi yok.
ilk profesyonel çalışma için "eh işte" diyebiliriz belki.

ha ben eleştirmenim, bunun beşte birini çekemem o ayrı :)

sonraki filmlerin daha iyi olması dileklerimle :rendeer:

Görüntü kalitesi ve çekim açıları çok iyi.Fakat arkadaşlarında bahsettiği gibi motorcuya dair bişeyler anlatmıyor.Açıkçası ben daha çok motorcu ruhunu yansıtan bi video bekliyordum.Ama tabi başlangıç için mükemmel...

bence mükemmel olmuş
facebook sayfamda paylaştım videonuzu
umarım devamı gelir
çok başarılı

nekadannn mikemmel olmuşş...:mrgreen: şimdiden kac feysbuk kullanıcısının sayfasına girdi kimbilir:queen: süper olmuş elınıze sağlık:rendeer:

Naçizane fikirlerim..

Devamında ne geleceği belli olmadığından konuyla ilgili yorum yapmak güç..
Başlı başına bir film olamaz ...Bir fragman yada bir tanıtım filmi gibi duruyor...
Kafama takılan senaryolu yazılmış ama ben senaryo göremedim..Birbirine bağlanmış görüntüler gibi duruyor..Neye hizmet ettiği pek belli değil..

Buna benzer bazı amerikan filmleri var yeni yeni türeyen..
Hızlı ve öfkeli serisi mesela..Senaryo yok ama bizler için görsel şölen..
Yada torque diye bir film vardı..Hızlı ve öfkelinin motosiklet versiyonu..

Teknik olarak..
-Kurgu ve müziklere diyecek tek kelime yok..Bence biraz müzik baskın olmuş..1000'cc'lik makinenin gürültüsü daha dikkat çekebilirdi..En azından biz motorseverlerin..:)
-Gerçekten çekimler kaliteli..Açılar , kadrajlar hoş olmuş..

Sürc-i Lisan ettiysek affola..:)

Trafikte elinizden geldiğince dikkatli olun
Ne halt edeceksiniz boş yollarda kimseye zarar vermeden yapın diyor..

çok abartmışlar neymiş TÜRKİYENIN İLK KISA METRAJ LI FİLMİ OLMA ÖZELLİYMİŞ sanki şimdiye kadar hiç kısa metraj çekilmedi ulan RTS bölümü üni ögrencileri nin derslerden not alabilmek için en çok çektikleri klip türüdür kısa metraj

Çok güzel olmuş, elinize sağlık. İzlerken büyük keyif aldım. Ancak herhangi bir senaryo göremedim, "Türkiye'nin ilk kısa metrajlı ve senaryolu video klibi olma" iddiası da biraz komik olmuş çünkü senaryo daha çok bir reklam filminde olacak cinsten. Başlığı ve açıklamaları görmesem Honda reklamı zannederdim zaten. Bunun dışında çekimlerin kalitesi, görüntüler harika. Zevkle izledik.

Adamlar yine uğraşmış, emeğe saygı demekten başka birşey denmiyor, ha 1'de olmamış ya... ::gleam::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar