izmir gibi yerde hangi yağı koyayım ?
Motul , mobil yada castrol 'un 10-40 koy bence artık ince yağ koymak lazım 10-40 gibi hawalar sogumaya başladi. benim namussuz geçen jigleyle anca çalişti
Rabbim sen bana kırmızı cbf nasip et... Kırmızı yoksa siyahta olur... Amin.
Duamı ederim yatarım, iyi geceler :cherry:
10 40 yoktu 15 40 aldım castrol değiştirdim ses değişti zaten sureklı ustunde olan binen biri değilim kısa mesafe kullandıgımdan sorun yaratmaz gibime gelıo motorcuda öle dedi ya bakalım =) bu arada hiç yağ eksiltme olmamış 1,650 km de siyah oldugu ıcın ıcıme sınmedı değiştirdim
Merhaba arkadaşlar yeni apache huzurlarınızda..
http://www.motosiklet.net/forum/yeni...fuarindan.html
erhan bende bu gün kontrol ettim,dip gaz kullanmadığın zaman eksilme olmuyor.
Page not found![]()
http://www.motosiklet.net/forum/yeni-model/81186-2011-model-tvs-apache-gaziantep-fuarindan.html
---
@ suysal59
inşallah, çok feci sabırsızlanıyorum, artık evdekiler tek kelime bile söyleyemiyorlar, hergün beni dinlemekten :queen:
Arkadaşlar önemli bir soru;
Bizim motorlarda benzin yada yakıt filtresi nerede?
Daha önce temizleyen veya yerini gören varmı?
Arkadaşlar önemli bir soru;
Bizim motorlarda benzin yada yakıt filtresi nerede?
Daha önce temizleyen veya yerini gören varmı?
benim usta temizlemişti ama göremedim nerden çıkardı.Depo muslugundan karbüratöre giden hortumun oralardan çıkarmıştı...:silent:
yokkir:
sonradan takan bir kaç kişi olmuştu,bende bu aralar takmayı düşünüyorum:cat:
nerden çıkarmış bende merak ettim,zira bu gün özellikle bakım yaparken dikkat ettim.Musluktan çıkan hortum direkt karbüratöre giriyor:cat:
depo musluğunun orada benzin filtresi var.bakıma girdiğinde temizlemişlerdi.sibopa benzer bişey.fazla kurcalamayın ama,musluğun işi bitebilir.(musluk 150 tl)evet bizde filtre yok da süzgeç var galiba..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 ----------
ya ben de ustaya sordum bizde yakıt filtresi var mı? diye o da "var tabi biraz önce temizledim ya" dedi. İşte o biraz önce dediği zaman diliminde depo muslugunun oraladarda geziniyodu,ordan tahmin ediyorum
Bolulumusun bende boluluyum bana özelden ulaşNihat ustaya bir baktır
![]()