selam arkadaşlar benim dylan ön tarafı zıplama yapıyo kuçuk bi lagada bile. bide bana ön lastik önerebilirmisiniz marka olarak fiyatı olarak .teşekurler

Valla hepimizin şimdilik gözdesi. Honda Türkiye bu tutumuna devam edecek olursa piyasada motor satacak adam bulamayacak. Orta segmentteki en iyi motorlarını üretimden veya satıştan kaldırıp yerine tipsiz şekilsiz düşük cc. li motosikletler getiriyor, bunları getirmiyor.
Bence Piaggio Beverly ebatlarında gücü ve cüssesi yerinde bir makina. Umarım gelir ve fiyatı abartılmaz, bizlerde alıp Hondaya geri döneriz. Beverly'imden memnunum bir o kadar servislerinden dertliyim. Honda bu motoru getirse ertesi gün motorumu satıp bunu alıcam.
Lakin bu segmentte Kymco downtown da çok iyi bi alet. Ve fiyatının yüksek olmasından ötürü biraz az satılıyor sanırım. Bir iyileştirme yapılırsa 250-300cc de başka motor alınmaz.
selam arkadaşlar benim dylan yağ eksitmiş biras bu normalm yoksa yap yakmayamı başlamış tamirci sürekli son gazda gitiyosun diyo ondan biraz eksitmiş dedi . bizde sürekli son sürat gitiyoz normal mı sisce ?_file:///C:/Documents%20and%20Settings/Xp/Desktop/resim/barış%20xxxx/230820101055.jpg
selam arkadaşlar benim dylan yağ eksitmiş biras bu normalm yoksa yap yakmayamı başlamış tamirci sürekli son gazda gitiyosun diyo ondan biraz eksitmiş dedi . bizde sürekli son sürat gitiyoz normal mı sisce ?_file:///C:/Documents%20and%20Settings/Xp/Desktop/resim/barış%20xxxx/230820101055.jpg
arkadaşlar lazer iridyum duydunzumu burda forumda okumuştum ve performans ve yakıt düşüşü görülmüş fakat bende satın aldım 40 tl verdim üstelik bujiye performansta pek artış saptayamadım ve motor biraz fazla yakmaya başladı bilen ilgilenen olursa yorumlarınızı bekliyorum ..........
arkadaslar benım motor yağ tapasının yan tarafındakı talıye delığinden terleme yapıyor.normalmı yoksa bıyerlerınde kacakmı vardır.yanı yag tapasının sağ tarafı hafıften yağ terlemesı yapıyor.
bi baktırman lazım walla ustana en doğrusunu onlar bilir çok uzak deilse baktır.....
zorlamaktan olsa benim motorda yağ kalmazdı motor açlsın diye dipgazlıyorum bakalım hayırlısı....