Honda Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sonunda oldu... Umarım herkes en çok istediği motora bir an önce kavuşur...

Marşa basmadan hemen önce...

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 ----------

Bu da marşa bastıktan bir süre sonra mutlu bir adam ve mutlu bir motor resmi :)

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Ben ve VFR'm

Herkese Merhaba,

27 Ağustos 2010 günü eski motosikletim olan ve 0'dan 36500km'ye kadar kullandığım Hyosung GT250R satıldı, ben de yeni motosiklet arayışıma hız verdim, uzun zamandır aklımda olan Honda VFR 800 aramaya başladım. Bir kaç ikinci el baktıktan sonra, kullanımları hakkındaki belirsizlik ve garanti gibi sebeplerle 0 km almaya karar verdim ve 02 Eylül 2010 günü akşamı yeni motosikletimi teslim aldım.

Bu başlık altında çektiğim fotoları ve VFR'm ile yaşadıklarımı aktarmaya çalışacağım, bu benim için yazılı bir hafıza niteliği kazanması açısından önemli, bir de belki VFR almak isteyenlere bir fikir verir.

Görüşmek üzere diyerek ilk bir kaç resmi paylaşıyorum...

Bu bayide çektiğim ilk fotoğrafı,

Bu marşa bastığımda,

Bu da marşa bastıktan bir süre sonra mutlu bir adam ve motorunun resmi :)

Hayırlı olsun yeni motosikletiniz.
çok iyi düşünmüşsünüz,görüşlerinizi merakla beklioyrum.Çünkü tam bir VFR hastasıyımdır =)
Kazasız belasız sürüşler dilerim =)

istanbulccc teşekkür ederim, tanışmak ve deneyimlerinizden faydalanmak isterim siz de VFR kullanıcısıymışsınız ve İstanbul'dasınız, müsait olduğunuzda msn adresimi eklerseniz sevinirim; [email protected]

Aykut009 çok teşekkürler daha iyisi size inşallah, zamanla bu sayfada VFR hakkında bildiklerimi ve öğrendiklerimi aktaracağım...

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı ugurlu olsun,Allah kaza bela vermesin.
Vfr güzel bir makina mutluluklar dilerim ikinize... :rendeer:

MkD teşekkürler daha iyileri sizlere inşallah...

emomen amin, teşekkürler, umarım hepimiz kazasız belasız kullanırız, gerçekten güzel makinaymış, uzun zamandır peşinde koşmama değdi :)

kamsea çok teşekkürler...

Hayırlı olsun,
Keyifli sürüşler dilerim.
2005 Model VFR mi Ağustos başında sattım. Harika bir motor.
Umarım beklentilerinize cevap verir. Garajımda bir kaç motor bulundurmak gibi bir maddi imkana sahip olsam biri mutlaka VFR olur.
Bence doğru bir seçim.:cat:

Yusuf Ziya, çok teşekkürler, ben de size keyifli sürüşler diliyorum... Haklısınız her motosiklet kullanıcısı istiyordur sanırım bunu ama zor elbette bir kaç motosiklete aynı anda sahip olmak... Tarzım kesinlikle VFR beklentilerimi karşılayacağını tahmin ediyordum ve fazlasıyla karşıladığını söyleyebilirim şu ana kadar...

Ooo Ergin hocam gittin sıfırını aldın demek. :)
Çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız İnşallah.
Bu arada, beyaz düşünmüyor muydun sen?

hayırlı ugurlu olsun .. vfr çok güzel bi makina.. heleki v-tech acılıp o mükemmel sesi yakalamak müthiş.. kazasız belasız kullanmak nasp olsun ..

Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Çok göz alıcı, maşallah...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar