34 fb 7084 honda cbr 125 çalınmıştır

çok geçmiş olsun abicim ya inşallah Allah yardımcı olur da bulursunuz keşke elimizden bişey gelse o motor için ne kadar emek harcandı ne kadar alın teri akıtıldı kim bilir ama şimdi bazı kendini bilmez herifler bunların hiç birini düşünmeden el uzatıyorlar milletin malına yazıklar olsun be :pr:

çok geçmiş olsun abicim ya inşallah Allah yardımcı olur da bulursunuz keşke elimizden bişey gelse o motor için ne kadar emek harcandı ne kadar alın teri akıtıldı kim bilir ama şimdi bazı kendini bilmez herifler bunların hiç birini düşünmeden el uzatıyorlar milletin malına yazıklar olsun be :pr:

Vallahi kardeşim yapılacak tek şey etrafa dikkatli bakmak zaten cbr kullanan bi kişi geçen cbrlara bakar kesin.Repsol daha sıfır sayılabiliecek 34 FB 7084 Plakası sen Muğla'daymışşsın şans bu belki oraya götürmüşlerdir.Heryerden çıkabilir yani biraz dikkatli bakın LÜTFEN...

Bir arada Çoruma dadanmışlardı,burdan çaldıkları motorlar Batmandan çıkıyordu...

İnşallah motorunuz çabuk bir şekilde bulunur...

''Çalındığı gibi tek parça halde geri bulunan motor 27 yaşımdayım bu zaman zarfında 3 bilemedin 4 tane duydum,gerisi darmadağın olmuş bir halde 2/3sene sonra bulunuyor''

Bir arada Çoruma dadanmışlardı,burdan çaldıkları motorlar Batmandan çıkıyordu...

İnşallah motorunuz çabuk bir şekilde bulunur...

''Çalındığı gibi tek parça halde geri bulunan motor 27 yaşımdayım bu zaman zarfında 3 bilemedin 4 tane duydum,gerisi darmadağın olmuş bir halde 2/3sene sonra bulunuyor''

Orası öyle ama umut işte belki bi yerlerden çıkar benzini bitince atmışlardır filan şans işi bunlar ama dediğin gibi çok çok zor bi ihtimal....

benim bildiğim istanbul hırsızları çaldıkları aracı 1 saatte iskeletine kadar söker,komşumuzun tofaşı çalınmıştı aracı parçaları ayrık bir şekilde bulundu,temennim inşallah öyle olmamıştır ve kısa zamanda bulunur,4 ay önce bisikletimi çalmışlarda taksidini yeni bitirdik çevremizde o kadar kamera olmasına rağmen bulunamadı,polisler istesehemen bulur ama bazı polisler hırsızlarla işbirliği yapıyor ve olayın araştırılmasını uzatıyor.bir bisiklet çalındı 4 saat polis merkezinde bekledik nasıl çalındı,saat kaç gibi oldu,o saatte nerdeydiniz,bunları ben bilsem zaten ben gider araştırırdım,sorana kadar çevredeki kameralara baksalar bisikleti bulcaklardı...

Son düzenleme:
Motorun sahibi olan iki kişide Emniyette polis zaten kardeşim çok yakınım oluyo ikiside araştırıyorlar sürekli bi yerlere bastırıp bilgi almaya çalışıyolar inşallah istediğiiz sonuca ulaşacagız....

Vallahi kardeşim yapılacak tek şey etrafa dikkatli bakmak zaten cbr kullanan bi kişi geçen cbrlara bakar kesin.Repsol daha sıfır sayılabiliecek 34 FB 7084 Plakası sen Muğla'daymışşsın şans bu belki oraya götürmüşlerdir.Heryerden çıkabilir yani biraz dikkatli bakın LÜTFEN...

tabi ki bakarım herşey olabilir tedbiri elde bırakmamak gerek dikkat edeceğim tekrardan çok büyük geçmiş olsun :pale:

Mustafama Çok üzüldüm ama bu olay bana çalınan çançinçonumu hatırlattı evimin önünden motorum çalındı ve aradan 2-3 gün geçmedi polisler motorumu buldu acaba diyorum kırık döküktü diyemi yoksa başka sebeptenmi orası tartışılır ama motorum balat taraflarında bulunmuş bu aralar oralarda gezdim baktım mustafamın motorunu görebilirmiyim diye sadece aklıma motorcularıda gezseydim dedim ama zamanım yetmedi sizden istirhamım balattaki her ara sokakta bisikletle birlikte motor tamircilerini harici motor tamircilerini kontrol edin hepsininde bir ayrı bölmeleri var hurda motorları sakladığı oralarada bakın İnşallah en kısa zamanda bulunur... şasi no ya bakmayı unutmayın marşın altında direksiyon şasisinin yanında :pale:

Çok sağol kardeş dün Mustafa abi ve Enver abiyle haramidereye gittik bulamadık.Dediğin yerede bakmakta fayda var ben söyleyeyim kendisine orayada gidip bakalım yaa bulalım şu motoru artık :(

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun.
Umarım en kısa sürede bulunur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar