Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle merhabalar arkadaslar yaklasık 3-4 aydır forumu takip etmekteyim aklıma motor sevdası gerçek anlamda düştüğünden beri..
yaklasık 40-45 gündür çalışıyorum daha bi 30 gün kadar daha çalışacağım biriktirdiğim para ile ehliyet artı motor alacağım...
Fakat 1000 lira civarı ikinci el bir motor ancak alabiliyorum
sormak istediğim danışmak istediğim konu ise şu...
hangi motoru almalıyım
cg125 honda,
kanuni windy,racer
keeway superlight150,speed150,veya
crosslar 200lük çin malları...
mondial kt125,uag125
amacımı belirtiyim evden okula okuldan eve fakat yokuslarda performans almam lazım çünkü kocaelide okuyorum ve bilen bilir cok cok dik yokuşlar var...
bana masraf çıkarmıcak yakıttada aşırı bi harcama yapmıcak bir motor istiyorum...
bir diğer amacımda kocaeli çevresinde sehirlerarası 200-250 km lik yolculuklara çıkmak yolda kalmadan gidebilmek...
yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim saydığım seçenekler dışındada model marka söylüyebilirsiniz ufkumu açmış olursunuz inşallah 30 gün içinde motorumu almış olucağım ve yeni döneme okula motorla gitmek istiyorum
))
yaklasık 40-45 gündür çalışıyorum daha bi 30 gün kadar daha çalışacağım biriktirdiğim para ile ehliyet artı motor alacağım...
Fakat 1000 lira civarı ikinci el bir motor ancak alabiliyorum
sormak istediğim danışmak istediğim konu ise şu...
hangi motoru almalıyım
cg125 honda,
kanuni windy,racer
keeway superlight150,speed150,veya
crosslar 200lük çin malları...
mondial kt125,uag125
amacımı belirtiyim evden okula okuldan eve fakat yokuslarda performans almam lazım çünkü kocaelide okuyorum ve bilen bilir cok cok dik yokuşlar var...
bana masraf çıkarmıcak yakıttada aşırı bi harcama yapmıcak bir motor istiyorum...
bir diğer amacımda kocaeli çevresinde sehirlerarası 200-250 km lik yolculuklara çıkmak yolda kalmadan gidebilmek...
yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim saydığım seçenekler dışındada model marka söylüyebilirsiniz ufkumu açmış olursunuz inşallah 30 gün içinde motorumu almış olucağım ve yeni döneme okula motorla gitmek istiyorum