Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yorumun için saol ama öyle bir düşüncem yok ve motora yakışmadıgını düşünüyorum bir şey olursada orjinal parçasını alır takarım

Koruma demirinin motora yakışıp yakışmadığı önemli değil bence.Allah korusun bi düşsen direk depo motor kısmı ve senınkınde yan grenajlar gider.Adı üstünde koruma demiri.Birde en son kaç km/h hızı gördün eğer denemişsen ?

Koruma demirinin motora yakışıp yakışmadığı önemli değil bence.Allah korusun bi düşsen direk depo motor kısmı ve senınkınde yan grenajlar gider.Adı üstünde koruma demiri.Birde en son kaç km/h hızı gördün eğer denemişsen ?

en son 130 km gördüm biraz yokuş aşağı tabi,düzde'de 110 km'ye hemen geliyor zaten

O zorunlu değil sanırsam bişi olmaz ama artçı alırsan sıkıntı yaratabilir.Birde motor bolumunun fotoğrafını çekersen mutlu olurum.

ben ybr'ye lastik yanakları denen plastikten taktım suanda tekerler dublex bir zararı varmıdır

lastik ile jant arasına yarın yeni resimler eklerım bu resımler 1 aylık fln

Bu videodaki sakaldan bulman turkıyede ımkansız gıbı bırsey.Anca kendin arabalara tampon yapan yerlere yaptırabilirsin veya ebay gibi yurtdışından alışveriş yapabileceğin yerlerde bulabilirsin.

Yukarda link atmıştım 100 tl verirmisin bilemem.

12487509_sbp.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar