Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

o motoru tekleme yapan arkadasım..Bobini Değiştir birde bobindende yapabilir..bujinin ybr ye uyumlu olup olmadıgı ve gevşek olmadıgından emin ol..rialliden en fazla 7-8 liraya bi bobin alıp degiştir..

Selam arkadaşlar. Kandiliniz mübarek olsun.

serdarmert abi;
Sen, petrol ofisinin maximoto motosiklet yağını almıştın sanırım. Ankarada yer olarak nerede buldun bu yağı?

Selam arkadaşlar. Kandiliniz mübarek olsun.

serdarmert abi;
Sen, petrol ofisinin maximoto motosiklet yağını almıştın sanırım. Ankarada yer olarak nerede buldun bu yağı?

Selamlar..
Sizlerinde mübarek kandili kutlu olsun..

İsmail, ben Bahouse dan aldım..4T sentetik 10w-40 maximoto 8,95 tl ye..
Hemen kaptım..Bazen yanlış fiyat koyuyorlar aldım bi tane...Ancak kullanmadım...

Bende petrol ofisi düşünüyordum.Ama kararımı shellden yana kullandım.İyi yapdığımıda düşünüyorum.Shellin kokusu herşeyi değişik.Üstündede avrupa malı olduğu yazıyor.

İsmail, ben Bahouse dan aldım..4T sentetik 10w-40 maximoto 8,95 tl ye..
Hemen kaptım..Bazen yanlış fiyat koyuyorlar aldım bi tane...Ancak kullanmadım...

Teşekkürler cevap için abi.
En son Motul ester 15w50 kullandım, şu anda gayet memnunum, zaten performans seviyesi olarakta en üstün yağ bu. (SL)

Fakat fiyat 25 lira olunca biraz kafama takıldı . PO'nun 15w50'sinide ekonomik olmasından ötürü denemek istiyorum.

Etlik Forum alışveriş merkezindeki bauhause'danmı almıştın abi? Gerçi başka yerde bauhause varmı tam emin değilim ama :silent:

ybrmle camiye gittim kandiliniz mübarek olsun dostlarım:)

Allah kabul etsin. Sizinde kandiliniz mübarek olsun :rendeer:

Son düzenleme:
Sizlerinde kandiliniz mübarek olsun.

Evet birkaç resim ekleyim.

iqvmv5.jpg

16ldwld.jpg

2dq8gx.jpg

Sizlerde biraz fotoğraf ekleyin.

sedat sattın demek motoru ha.hayırlısı olsun ne diyelim.iyi paraya satmışsın bence...parayı verdiler dimi bu sefer:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:42 ----------

Teşekkürler cevap için abi.
En son Motul ester 15w50 kullandım, şu anda gayet memnunum, zaten performans seviyesi olarakta en üstün yağ bu. (SL)

Fakat fiyat 25 lira olunca biraz kafama takıldı . PO'nun 15w50'sinide ekonomik olmasından ötürü denemek istiyorum.

Etlik Forum alışveriş merkezindeki bauhause'danmı almıştın abi? Gerçi başka yerde bauhause varmı tam emin değilim ama :silent:

Allah kabul etsin. Sizinde kandiliniz mübarek olsun :rendeer:

Aydoğan hocam ben de senin kasktan aldım.scorpion exo400 sonic mavi-siyah.
ilk denemeyi dugün yaptım gayet hoş bir kask yalnız ağırlığına alışamadım daha:)1550kg...

Aydoğan hocam ben de senin kasktan aldım.scorpion exo400 sonic mavi-siyah.
ilk denemeyi dugün yaptım gayet hoş bir kask yalnız ağırlığına alışamadım daha:)1550kg...

Hayırlı olsun jason55, güzel kasktır.
Sağlamlığını test etme imkanı hiç bulamazsın inşallah :)

Kullandıkça ağırlığınada alışırsın. Benim önceki kaskım Ls2 Targa idi ve 1600gr'dı :)
Bu ona nazaran 50 gr. daha hafif :cherry:

unige kardeşim videonu izledim senin göstergeler nasıl o renk olmuş hangi renk ampül takmam gerekiyor senin eksoz orjinal mi bana sesi farklı geldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar