ateşlemeden gibi. bobin sebep oluyor olabilir. sedat'a danış, o da benzer problemi bobinle çözmüştü.
pardon, farda kesiklik demişsin. ben motor devrinde zannettim.
o zaman konjektör geliyor benim aklıma.
ateşlemeden gibi. bobin sebep oluyor olabilir. sedat'a danış, o da benzer problemi bobinle çözmüştü.
o motoru tekleme yapan arkadasım..Bobini Değiştir birde bobindende yapabilir..bujinin ybr ye uyumlu olup olmadıgı ve gevşek olmadıgından emin ol..rialliden en fazla 7-8 liraya bi bobin alıp degiştir..
Eee izledin mi ?![]()
Eee izledin mi ?![]()
evet hacı oda yasaklı..izleseneye koy en iyisi:cherry: yada msnden vidyoyu bana at face e koy yada..![]()
İzlesene ye atıyorum.Msnden alcanmı 127 mbGerçekden motoru sattın mı ?
Sattım Hacı 1800 liraya..48.500 kmde kız gibiydi..:salut:
Selam arkadaşlar. Kandiliniz mübarek olsun.
serdarmert abi;
Sen, petrol ofisinin maximoto motosiklet yağını almıştın sanırım. Ankarada yer olarak nerede buldun bu yağı?
İsmail, ben Bahouse dan aldım..4T sentetik 10w-40 maximoto 8,95 tl ye..
Hemen kaptım..Bazen yanlış fiyat koyuyorlar aldım bi tane...Ancak kullanmadım...
ybrmle camiye gittim kandiliniz mübarek olsun dostlarım![]()
Teşekkürler cevap için abi.
En son Motul ester 15w50 kullandım, şu anda gayet memnunum, zaten performans seviyesi olarakta en üstün yağ bu. (SL)
Fakat fiyat 25 lira olunca biraz kafama takıldı . PO'nun 15w50'sinide ekonomik olmasından ötürü denemek istiyorum.
Etlik Forum alışveriş merkezindeki bauhause'danmı almıştın abi? Gerçi başka yerde bauhause varmı tam emin değilim ama :silent:
Allah kabul etsin. Sizinde kandiliniz mübarek olsun :rendeer:
Aydoğan hocam ben de senin kasktan aldım.scorpion exo400 sonic mavi-siyah.
ilk denemeyi dugün yaptım gayet hoş bir kask yalnız ağırlığına alışamadım daha1550kg...
1550kg...