Mondial MONDIAL 150 HS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Scooter Fan- altarnatör tarafı içeriden , ses geliyor, oldukça rahatsız edici, Servise uğradım Varyatör grubu söküldü problem yok. Alternatör grubu söküldü problem yok. Garantiden bir kaç parça değişecek motor açılacak. Ayrıntıları anlatırım.

Scooter Fan- altarnatör tarafı içeriden , ses geliyor, oldukça rahatsız edici, Servise uğradım Varyatör grubu söküldü problem yok. Alternatör grubu söküldü problem yok. Garantiden bir kaç parça değişecek motor açılacak. Ayrıntıları anlatırım.

inş.bir an önce problemin çözülür :cat:

bir zamanlar benimde vardı mavi bir hs ama şu an belediyenin otoparkında hurda bir şekilde yatıyor

m benim mondial 150 hs var. İlk servise verdik ve geldi. yağını değiştirmişlermidir? bide ben 150 hs ye yağ almak istiyorum
http://www.modacar.com.tr/ sitesinde varmıdır 150 hs ye uyan yağ bi yardımcı olabilirmisiniz

Son düzenleme:
150 hsmin (avatardaki) arka tarafı var ön tafarı komple yok yani koltuğun uç noktasına kadar sağlam gerisi tuz buz motoru falan hala sağlam toplamaya kalksam tahmini ne çıkar sizce:silent:

jant lastik çamurluk ön fren sistemi teller falan gidon komple kaportayı zaten biliyosunuz yarıdan itibaren yok gösterge paneli farlar sinyaller aynalar vs. vs yaptırmaya değermi sizce yapılırsa 500 ün altında çıkabilirmi

ohooo ben sade plastik kaporta kısmı sandım 500 ü rahat geçer hiç bosuna niyetleme

wallah normal şartlarda iyi bakımlı motor 10 kurus yakar km ama şıkıştırırsan 13 - 15 değişir ortalama tabi dahada fazla olabilir motor kullanmayı biliyorum sananlar hep tam gaz çalıştıdığı zaman hemen gidenler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar