Forumda , genelde fazla yazı. böylesini hiç yazmam amaaaaa yazacaklarım için de hiç pişman değilim.Gerekirse bu organizasyonu yapan arkadaşlar organizasyon nasıl yapılır onuda tarif ederim.
Hayatımda katıldığım, en karman çorman, neyin ne olduğu belli olmayan organizasyon, bu oldu arkadaşlar.Nerde motosiklet net'in şehitlik organizasyonları, nerde bu yapılan toplu sürüşte diyemeyeceğim sürüş.
Amaç neydi ? teröre lanet, Şehitlere saygı. 2 tekerle 4 teker tek yürek tek bilek olsun. bu değilmiydi ? arabalar nerdeyse 5 kez üzerime çıkıyordu. hepside modifikasyonlu sanki adam egzost patlamaya, hava atmaya gelmiş.madem ki amaç toplumsal bir tepkiyi kamuoyuna belli etmek , bir ses duyurulmak ve insanların dikkatini bu yöne çekmek amaç edinilmiş , zamanlamada güzargah seçimi kafadan yanlış.şehitlik civarı 12 gibi zaten normal trafikte kilitlenir yap şu organizasyonun saatini 10 veya 11 gibi rahat rahat toplu sürüş yapılabilsin. ayrıca Kozyatağından çevre yoluna bağlanarak veya cevizlibağdan çevreden şehitliğe gidilerek ,kimin dikkatii nasıl çekecesiniz? anadolu grubu girsin bağdat caddesine yıksın ortalığı, avrupa grubu dolmabahçede beklesin. 1 köprüden beşiktaş çıkışından gelen anadolu grubu ile birleşip taksim üzerinden şehiliğe gisin. dikkat böyle çekilir. kamuoyuna tepki böyle gösterilir.çevre yolu çıkışından,akan trafikte konvoyu ters istikamete dönüp insanları tehlikeye atmakta neyin nesi.ne yolu kesen var ne nereye gidileceğini bilen. millet kaz sürüsü gibi gitti. ya bir kaza olsaydı ne olacaktı? hesabını kim verebilirdi. ?
Ayrıca şehitlikteki bireysel showda neyin nesiydi ?.kameralar haber merkezlerine görüntü yetiştirme derdindeyken , adını ve hangi gruptan olduğunu bilmediğim esmer uzun şaçlı.alet tsirt giyen sol kolunda atatürk dövmesi olan kişiye gelen telefon vasıtasıyla yaptığı duyuruyla zaten organizasyonun ne kadar gayri ciddi yapıldığı belli oldu. "aşağıda 2000 kişi bekliyor, yapılacak başka şey yok.Herkez aşağıya gitsin." ne birbirelerinden haberleri var ne geliş amaçlarındın farkında değiller. amaç kameralara kalabalık görünmek. birileride kameralara demeç verecek arkasında çokkk kalabalık görünecek.hoş o sıcakta indik o kadar yolu . ne görelim 2000 kişi denilen grup 200 civarı kişi.sayı saymayıda bilmiyorsunuz galiba.birde istanbul turu yapılacakmış. kalsın istemem.bastım evime geldim.
Özetle: bu organizasyonda emeği geçen herkez, bir daha bu kadar kapsamlı organizasyon falan yapmasın kardeşim.boylarından büyük işelere kalkıştılar.olmadı. İllaki seneye aynı organizasyonu yapma amaçları varsa Motosikle netin önceki organizayonlarını çok, çokkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkkkk iyi incelesinler.Gerekirse motorsiklet netin organizatörleriyle yüzyüze konuşup, fikir alsınlar.
Kaş yapacağım derken göz çıkartmak, bu olsa gerek.Bundan böyle motorsiklet net yapmadığı takdirdirde hiç bir şehitlik organizasyonuna katılmama kararı aldım.motorsiklet net seneye bu tür bir girişimde bulunmazsa aynı gün , ama farklı bir saate kendim bireysel olarak gider, şehitlerimize 2 dua okur, saygımı gösteririm.