arkadaslar bişey sorucam bu motorlarda gaz verince lambaların verimli yanması oluyor rolantide bi kısılıp bi acılıo sönük yanıo. bunun caresi var mı bulundumu?
Bende motoru alınca ona bi çare bulcam. Direk aküye bağlanabilir ama bi yapan varsa sağlıklı olup olmadığını öğrenmek iyi olurdu
Bende motoru alınca ona bi çare bulcam. Direk aküye bağlanabilir ama bi yapan varsa sağlıklı olup olmadığını öğrenmek iyi olurdu
Hayırlı uğurlu olsun babaçi. Kazasız belasız kullanırsın inşallah :cat:ilandaki motor ile benim hyosung'u takas ettik,hayırlısıyla
Bakla çıkartılması gerekir mi bilemiyorum
arkadaslar bişey sorucam bu motorlarda gaz verince lambaların verimli yanması oluyor rolantide bi kısılıp bi acılıo sönük yanıo. bunun caresi var mı bulundumu?
Merhabalar.
Yeni cbf'im ile 750km yapmış bulunmaktayım. İlk şikayetim zincir çok gevşedi. Gerçekten ses yapıyor ve vites atarken zincirin hareketini hissedebiliyorum. Gevşeme germekle olucak gibi değil sanki. Bakla çıkartılması gerekir mi bilemiyorum.
Onun dışında emin olmamakla beraber sanki önceki cbf'imde orta sehpadayken gidon kilitlenirse , gidon kilidi açılmadan orta sehpa'dan aşağı inmiyordu diye hatırlıyorum. Ama bunda öyle değil. Normaldede böyle sanırım...
Yaz okulum olduğundan pek gezemiyorum. 1000 km olsun bakıma götüreceğim çorluya .Onun dışında gayet memnunum makinamden![]()
selam cbf ailesi
bişey sorayım bakalım bileniniz varmı ön fren diskinden ince bi ses geliyor sanki tozlanmışgibi, biraz inceledim bişey bulamadımbide kaliperlerin orda sanki gres yağı sıkmak için plastikle kapatılmış bi bölme var, acaba doğrumu tahmin ettim gres yağımı sıkılıyo o ıkısma bileniniz varmı acaba ?
ah metehan abi ah yaz günü ne ettin sen şimdi kendi kendine durup fotolarınla iç çekersin, gezi yazısıda yapamazsınale:
Yaaa 3 haftadan beri deliricem nerdeyse,hafta içi gündüz güneşli,akşamları serin.
Hafta sonu ise gökgürültülü yağışlı,bir dahaki pazara karda yağsa yol yapıcam...
öffff yaaaa
cümleten hayırlı aksamlar arkadaslar ve artık bı muddet memleketımde manısadayım buralardan selamlar olsun angaradan kurtuldum acıkkk![]()
Rica ederim İlhan kardeşim.teşekür ettim bilmiyordum öğrenmiş oldum, ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp :rendeer:
cümleten hayırlı aksamlar arkadaslar ve artık bı muddet memleketımde manısadayım buralardan selamlar olsun angaradan kurtuldum acıkkk![]()
Bu gün buraytı sel aldı mehmet abi metehan donuna kadar ıslanmış uludaga gitmişlerdi :queen::queen: benide çağirmişti ben yarın uzun yola çıkacagım için geri çevirmiştim allahtan gitmemişim:cherry::queen:![]()
Mete abinin ıslak halide amma komik olur haaa:mrgreen:Ah bee Mete abii...