Uzucu Bir Haber :(:(

Saat 1:30 siralarinda kadikoy - bostanci istikametinde kozyatagi koprusune yakin bir yerde gozumle sahit oldugum motorcu arkadasimiz kaza yapti. Sol seritten BMW marka enduro tipli motorcu arkadasimizi Peugeot 206 marka otomobil sikistirarak kafasini sol seritteki beton taslara vurarak olay yerinde hayatini kaybetti :pale::pale::pr::pr::pr::pale: Allah'tan ailesine sabir versin... Allah yardimcilari olsun..:pale::pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:S:S 206 cının plakasını alan oldu mu:silent: sen şahitsin bu olaya ifade vermeyi düşündün mü hiç? adamı öldürdüğü yanına kalmaz inşallah :S:S

Allah rahmet eylesin..

Zengin P*cleri alıyolar 18 yasında arabaları ınsanların hayatını tehlıkeye atıyolar allah ailesine sabır versin allah rahmet eğlesin :pale:

Yeter artık yaaa.. Allah kahretsin. Resmen kurbanlık koyunlar gibiyiz, sıra ne zaman bize gelecek bakalım. Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.

Galiba sol şeritteki boşluktan yolalıyordu motorcu. Bende ordan gıdıp gelıyorum :pr: ve daha once de bana baska biyerde p.206 çarpıp kaçmıştı.

Allah rahmet eylesın Allah aılesıne sabır versın inşallah

Motosikleti
750x
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bakalım sıra bize ne zaman gelicek?
Sen olaya şahitsin, git ifade ver bence

:S:S 206 cının plakasını alan oldu mu:silent: sen şahitsin bu olaya ifade vermeyi düşündün mü hiç? adamı öldürdüğü yanına kalmaz inşallah :S:S

Allah rahmet eylesin..

Yok o kalabalikta ben almadim ama bir cok motorcu arkadasimiz durdu belki onlar almis olabilirler siteye uye olan varsa eger... olay yerinde olanlari soyledim ama gitmedim...Insallah Kalmazz:pale::pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 ----------

Galiba sol şeritteki boşluktan yolalıyordu motorcu. Bende ordan gıdıp gelıyorum :pr: ve daha once de bana baska biyerde p.206 çarpıp kaçmıştı.

Allah rahmet eylesın Allah aılesıne sabır versın inşallah

Ewt sol seritteki bosluktan yol aliyordu ve otomobil sikistirarak beton taslara vurdu :pale::pale:

son zamanlarda hemen hemen hergün böler bi başlık açılır oldu allah rahmet eylesin demekten başka bişey kalmıyo sanki ama bunu böle seyrettiğimiz sürece sıranın bize gelmesi an meselesi.

Zengin P*cleri alıyolar 18 yasında arabaları ınsanların hayatını tehlıkeye atıyolar allah ailesine sabır versin allah rahmet eğlesin :pale:

bunun zenginlikle pek alaksı yok arkadaşım ayrıca her olaydan sonra zengin insanlara karşı olan bu önyargıyı anlamıyorum 206 almak için zengin olmakda gerekmiyor ölen kişiye amelince rahmet ailesine sabır diliyorum

:( :( :( Her gün kullandığım yol ve bende mecburen soldan gidiyorum. Ancak en sola geçtiğimde mutlaka hızımı minimuma düşürüyorum ( 30-50 arası ) Eğer bu hızda giderken araba sıkıştırırsa frene basma ve durma şansımız var ancak hızlı girdiğimizde....

çok çok üzüldüm :( Ölüm bu kadar kolay olmamalı. Allah rahmet eylesin off offf

Canicellat
Boşverin Başkalarını Lütfen Konu İle İlgili Resmi Makamlara Gerekli İfadenizi Verin.Sizde Bir Motosikletçi Olarak Üzerinize Düşeni Yapın. Allah Korusun Her Dakika Bizimde Başımıza Böyle Birşey Gelebilir. Duyarlı Olmak Gerekir Diye Düşünüyorum.
Yazılanlar Doğrudur Biz Koyun Oldukça Sıra Ne Zaman Bize Gelecek Diye Beklemekten Başka Birşey Yapamıyoruz.
Allah Rahmet Eylesin. Ailesine Sabır Diliyorum

Hayatını kaybeden kardeşimize Allahtan rahmet geride bıraktığı ailesine ve sevenlarine de Allahtan sabırlar dilerim.

Allah rahmet eylesin...
Aynı yolda aynı boşluğu ben de kullanıyorum... Ancak bazı şeylere dikkat etmeliyiz... Trafik hızlı akarken o boşluğa girmek oldukça tehlikeli. Trafik yavaşladığında ise bir başka arkadaşımızın da belirttiği gibi hızımızı araçlara yakın bir seviyeye getirip o boşluğa girebiliriz ama farlarımız açık ve her türlü tehlikeye hazır bir şekilde ilerlemeliyiz. Bu arada araçların arasından bir anda önümüze çıkması muhtemel çiçek satanlara da dikkat etmeliyiz. Ayrıca arkamızdan neredeyse kıçımıza yapışmış şekilde gelen bazı densiz motorcu arkadaşlara da ilk fırsatta yol verip onları kendi riskleriyle başbaşa bırakmalıyız...

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin, tüm sevenlerine sabırlar dilerim.
Yine elden allah rahmet eylesin demekten öteye gidemiyoruz maalesef.
Görgü tanıkları en ufak bir bilgi varsa bunu yatkililere iletmeli, iletmeli ki bu cani sürücüler ayıklansın.

Allah rahmet eylesin :pale:

Ölen kişi kask takmışmıydı ? Yoksa başka bir darbeye mi maruz kaldı :silent:

Arkadaşı öldüren, cinayet işleyen lanet olası piçin allah belasını versin .

Orada ki motorcular o aracı neden takip edip plakayı almadınız ? Dayak atıp polise teslim edecektiniz ::angry2::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar