kont neyle alakası var o zaman eksoz sorununun onuda söyle bilelim bizde..![]()
Merhaba dylancı arkadaşlar motor yağı ile ilgili bir sorum olacaktı ,dylan ların motor yağını km ye mi göre değiştirmek daha uygundur yoksa paneldeki change oıl uyarısına göre mi . Teşekkürler.
Selam arkadaşlar 2006 model 9500km de bir dylan beyendim gittim gördüm biraz çizikleri var ama makina orjinal kazası belası yok anlaşırsak birkaçgün içinde almayı düşünüyorum kullanırken bişey dikkatimi çekti rölantide çalışırken kafa kısmı baya bi titriyordu tüm dylanlarda varmıdır bu sorun
Teşekkürler.
Biraz gezindim ama rast gelmedim hız ve yakıt tüketimi nedir bu motorun
slm dostlar bugün itibarıyla bende aranıza katılmış durumdayım 2007 model 7000 kmde bordo bir dylan aldım motor çok temiz ve orjinal.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-dylan-150-fazla-soze-gerek-var-mi/detay
İlk motorum bws le kıyaslama bile yapamıyorum hondaya ayıp olur bws küçümsediğimden değil çok severek bindim ama dylan motorsa bws ne merak ettim
Herkese saygılar sevgiler.
NOT: İlandaki fiyattan düşüğe aldım
Saol konti teşekkürler.
Ön çamurluk boya değil karbon kaplamışlar yapıştırma yani zaten çıkarttım onu sadeliğini bozuyor diye
crayzwolf öncelikle hoşgeldin arkadaşım..sanıyorumki mondial 150 hs kullanıyosun..bildiğim kadarıyla 8hp gücünde bir scooter..dylan ise 16hp yani tam 2 katı..sanırım burdan bi fikir çıkar..2 kişi uzun yol yapıcam demişsin?? kaç kilo bu kişiler oda önemli yani benim gördüğüm biri 160kg biri 140kg insanlarda var motora binen 300kilo yapıyo
şaka bi yana eğer sürücü ve yolcu 70-80kg civarı iseler dylan düz yolda 110 yapar sabit bi şekilde ama tam gaz gitmek zorunda kalırsın buda yakıtı çok arttırır..2kişi en keyifli ve güvenli hız 80-90kmh civarı dylanda..tek kişi düz yolda dik oturuşla 120 eğer kapanırsan 130 gören bir scooter dylan..parça ve servis sıkıntısı yok..tek sıkıntısı parça fiyatları..eğer düşürsen kaza yaparsan baya pahalıya patlar onun dışında bir sorunu yok..kayışı 100tl hava filtresi 30tl ön arka fren balatası 110tl gibi fiyatları var..zaten bunlardan başka değişen birşey yok..şimdiden hayırlı olsun diyorum ben sana..