cenkisssss abii. benide yaz listeyesucuk varsa gelirim .. yada menemen
![]()
cenkisssss abii. benide yaz listeyesucuk varsa gelirim .. yada menemen
![]()
soz verdıgım halde ozel bır nedenden dolayı gelemedıgım ıcın ozur dılıyorum(((( cok ama cok uzgunum sızlerı o kadar cok ozledımkı kısmet olmadı en kısa zamanda gorusebılmek dılegıyle dıyorum tekrar ozur dılıyorum
(((((
sevgıler
selam arkadaşlar gecenin bi körü hala sitedeyimsitede ne var ne yok bakarken gezi fotolarına baktımda
5 yıldır babamın mio yu kullanıyodum banada ondan bulaşmış motor hastalığı
küçüktü idare ediyordu . Ama bana yetmedi biraz daha büyügünü aldım.....
ya toplantıda gördüm fotoğraf makinasını hatta bir poz resmimi de çekti. ama gerisi yok. doğan arazi moduna geçti sanırım![]()
Evet foto çeken kardeşim...hani fotolarımız:mrgreen:
Ayıp oldu ama..toplantının üstünden neredeyse bir hafta geçti amaaa...bak herkeş foto görmek istiyor:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 ----------
Valla beklemedik değil.. senin canın sağ olsun bir dahakine gelirsin artık:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:17 ----------
Anlaşılan GTS250'ne kavuşmuşsun...iyi günlerde kullan.
bu aralar toplu sürüş var mı yok mu bilmiyorum ancak alınmaman şartı ile bir bilgilendirme yapmak isterim...
Grup/toplu sürüşlere katılacak yeni arkadaşlarımızdan en az 2-3 ve daha fazla haftalık toplantılara katılmış olması şartını arıyor ya da grupta bulunan ve kendisine kefil olabilecek biri olması şartını arıyoruz.
Bu uygulamamızın gerekeçesi; toplu sürüşe ilk kez katılan arkadaşımız ile diğer grup üyelerinin trafik güvenliğini tehlikeye atmamak için dir:wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:30 ----------
Senin pozun yanmış..sana foto yok:mrgreen:
normaldir abicim ışıl ışılım pozları yakarımSenin pozun yanmış..sana foto yok:mrgreen:
teşekkür ederim kavuştum motoruma rodajdayım şuan biraz sıkıcı ama olsun 400 km oldu daha. bilgilendirmen için teşekkür ederim alınılacak bişey değil tabiiki siz edindiğiniz tecrübelerden böyle bi gereksinim duymuşsunuz bencede doğru bişey ,elimden geldiğincede toplantılara katılmaya calışıcam,teras cafedeki toplantıya geldim aslında ama girmedim cekindim acıkcası kimseyi tanımıyorum diyevaktim de yoktu fazla keşke giripte bi selam verseydim
tekrar teşekkürler.
normaldir abicim ışıl ışılım pozları yakarım
bu arada şu bizim çadırların yavaş yavaş tozunu alalım. hatta oltaları da suya indirelim bu hafta havalar pek iyi değil ama sonraki hafta olabilir:cat:
Evet kardeşim en kısa zamanda güzel bir yere kuralım çadırları:cat:
mümkünse cuma akşamından...cumartesi gününü de deniz ve olta sefası yaparız....ama gölgeli bir yer araştıralım mümkünse:mrgreen: ben yanıyorum hemen...