evet 2. el düşünürsen dylan derim bende
ahhhhr: kanka sorma alacaktım 1 ay aradım ama 1 tane temiz bulamadım gerçekten temiz olanlarada uçuk para istiyorlar 2 tane apaçi dylanı görmeye gittikten sonra vazgeçtim
ale:
super8 görüntü olarak çok güzel bir motor ama fiyat bence yüksek bence onun yerine 2.el çok temiz Honda Dylan 150 yada Sym Hd 200 almalısın
Ben agility 125 kullanıyorum virajlarıda baya yatarak alıyorum biraz tedirgin etsede gayet güzel bi viraj giriş çıkışı yapıyor motor sert süspansüyonun faydası var heralde birazda tecrübe ile sorun yaşamazsın.Yüksek oturuş gibi bi sıkıntı yaşamadım ben yani rahatsız etmedi hiç beni ama dışarıdan nası durur bilemem hoşuna gitmediyse ayrı.
Sanmıyorum yükseklikten sıkıntınız olacağını. süspansüyonlar biraz sert ama çok rahat alışılıyor dediğim gibi sert olması motora bi denge katmış bence tabiki bisiklet gibi değil yani sadece biraz farklı diğer motorlara göre bide sanırım ayar yapılabiliyor.
slm agility 125 'in yakıt tüketimi nasıl? Örnegin 100 km de veya 1 km de ne kadar liralık yakıt tüketimi var?
hem agilty 125, hem süper 8 aldım sattım. ayrıca aglity city arkadaşıma aldım ve arada bir kullanırım.
rahatlık, pratiklik, serilik, kullanım kolaylığı, manevra kabiliyeti vs. her konuda kesinlikle agilty üstün. süper8'in tek üstünlüğü spor ve daha heybetli görünüşü.
süper 8 ve agility city büyük tekerle biraz daha zor manevra yapıyor ve agilty kadar kullanımı pratik bir motor değil. yakıtlarıda agilty den biraz daha fazla.
bence agility piyasada çok tutulan markaların 100 ve 125 cc scoteerleri arasında kullanım rahatlığı ve serilik açısından rakipsiz.