insanı kendine hayran bırakan bir motordur kendileri yakıt konusunda sorunsuzluk konusunda
arkadaşlar 2007 temiz ybr fiyatları nedir acaba ortalama?
1800-2400 arası olabilir..
selam ybr kardeşliği nasılsınız... 23 nisanda garaja çektiğim motorumun dün marşına bastım..üzmedi direk çelıştı kendisi.... yatmakta olmasına rağmen yağını değiştirip hava filitresini temizleyip yıkayıp koydum yeniden garaja.... depoda fulll..... kış geldiğinden masraf yapmöadan marşa basmaya hazır hale geldi...
Ramazan gel Ybr yi ver bana kışa kadar bende verem innovayı sana ben ybr ye bakarım gözüm gibi :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:04 ----------
Hacı abi özledim Ybr yi :salut:
Gel değişelim senle![]()
Evet bende bu aralar innova sevgisi başladı.Koskoca boluda ya 1 yada 2 tane innova var.Çünkü honda bayisi yok![]()
İnnova ya binersen kopamazsın cub sevgisi ve kayfi bambaşka bir şey heleki o kalkış o sevgiden mahrum kalma
Ramazan gel Ybr yi ver bana kışa kadar bende verem innovayı sana ben ybr ye bakarım gözüm gibi :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:04 ----------
Hacı abi özledim Ybr yi :salut:
Abi motor gitsinde konfor mohim deel![]()
sonra hava ayarı isteyen ybr yi çok ararsın![]()
Yok şimdi tıkır tıkır. İnnovayı çok merak ediyorum.
irfan alalım sana 2010 ybr ömür boyu bnersin![]()