CBR 125 hızlanmıyor

Melocan,
bana 140 basmaz diyorsun, kendin 140 görüyorum diyorsun.

derbyler 170-180 arası gidebiliyordu (yanlış olmasın) 150nin üstünde gidiyor.

yokuş aşağı ben denedim gördüm, video çekmediğime okadar pişmanımki anlatamam. Hepinize burda gösterip herkesi susturmak çok iyi olurdu ama elimde kanıt yok.

Kendi yaptığım hıza inanırım sallama falanda değil. yokuş aşağı 155 gördüm sonrasında gaz kesiciye girdi.
6. vitesde gaz kesiciye hiç girebildinmi ? düz yolda girmiyor çünkü belli bir devirden sonra daha gitmiyor.
yokuş aşağı denersen 6. vitesde gaz kesiciye giriyorsun, ozaman bak bakalım ibre kaçı gösteriyor.

Bu dediklerimi dene, öyle gel konuşalım.
Yinede yapamazsan, ist.deysen bana ulaş. Gösterim sana.

Hmm topic biraz istemediğim bir şekil almış olsa da yine de herkese çok teşekkürler. Bu motor 140 yapsa da zaten daha o kadar tecrübem olmadığı için gidemem o hızla. Ben sadece benim motorda bir sorun mu var diye merak etmiştim anladım ki düşük devirde değiştirmem sebebiyle hızlanmıyormuş. Bir de bu motorda o kadar hızlansak bile pek sağlıklı olmayacağını düşünüyorum. Yani o kadar sürat için yapılmamış bir motor. yazan herkesin ellerine sağlık

ben de şu an cbr 125 kullanıyorum. benim makinam aldığımda düz yolda 140ı görüyordu. fakat uyanığın biri ön dişli ve arka dişliyi oijinal olmayan dişlilerle değişmiş. arka dişli bir iki diş daha ufak ön dişli de bir diş büyüktü. kalkışlarda ve hız kazanma anlarında zayıflık olduğundan hemen gidip orijinal dişli setini aldım. şu anda düz yolda 120 yokuş aşağı 130-135 civarı yapıyor. ama bu makinayla bu hızda gitmek tehlikeli.

iyi hoş 150 yapıyorda ne kadar güvenli altındaki makına ortalama 120-130 kiloluk bişey.Ben 90-100km hızla giderken korkuyorum uçucaz rüzgardan biyere diye :)

iyi hoş 150 yapıyorda ne kadar güvenli altındaki makına ortalama 120-130 kiloluk bişey.Ben 90-100km hızla giderken korkuyorum uçucaz rüzgardan biyere diye :)

:) benım anlamadıgım şey bu motorda 200 ibre var gösteriş olmuş sanırım biraz ama yinede CBR için 130km görmek yeterli sonucta ufak bi motor kanatlanır gider vallahi:):queen:

:) benım anlamadıgım şey bu motorda 200 ibre var gösteriş olmuş sanırım biraz ama yinede CBR için 130km görmek yeterli sonucta ufak bi motor kanatlanır gider vallahi:):queen:

yok o kadar da değil ben scooterdan yeni geçtiğim için aradaki farkı çok rahat görüyorum. Ramzey 125 ile 80-90 la giderken korkuyordum valla. Ama bunla yere bir değişik sağlam bastığım belli oluyor ama yinede her zaman maksimumu zorlamamak gerek

arkadaşlar altınızdaki motorla o sürate çıkınca korkmuyor musunuz? ben 150 km/sa in üzerine çıkınca hız kadranına korkudan bakamıyorum. çünkü her saniye 41 metre yol alıyorum. yoldaki en küçük detayları atlamamalıyım diye. siz nasıl yoldan başka bir yere gözlerinizi ayırabiliyorsunuz anlamıyorum. Türkiye'de yaşadığımızı düşünürsek heryerin çukur (az kalır hendek) kedi, köpek, maganda, çor çocuk olduğunu varsayarsak. ayhan628 arkadaşım tem de gece bahsettiği hızı gördüğünü söylüyor. bence biraz tehlikeli. yine de siz bilirsiniz. (belki de ben yaşlandım bazı şeyler için).
saygılar.:cat:

cbr 125 ilk motorumdu, sıfır almıştım ve hafif bayır aşağı tam devir verip 6. vitese çektiğim zaman 150 gördüm çok kez. çok doğru bişeymi bu motorla değil mi bu tartışılmaz kesinlikle tehlikeli ama arkadaşların dediği gibi devir makinası bu devrini sonuna kadar verip zorlarsanız 150 de görür 155 de. Daha da görmez...

Saygılar.....

Melocan,
bana 140 basmaz diyorsun, kendin 140 görüyorum diyorsun.

derbyler 170-180 arası gidebiliyordu (yanlış olmasın) 150nin üstünde gidiyor.

yokuş aşağı ben denedim gördüm, video çekmediğime okadar pişmanımki anlatamam. Hepinize burda gösterip herkesi susturmak çok iyi olurdu ama elimde kanıt yok.

Kendi yaptığım hıza inanırım sallama falanda değil. yokuş aşağı 155 gördüm sonrasında gaz kesiciye girdi.
6. vitesde gaz kesiciye hiç girebildinmi ? düz yolda girmiyor çünkü belli bir devirden sonra daha gitmiyor.
yokuş aşağı denersen 6. vitesde gaz kesiciye giriyorsun, ozaman bak bakalım ibre kaçı gösteriyor.

Bu dediklerimi dene, öyle gel konuşalım.
Yinede yapamazsan, ist.deysen bana ulaş. Gösterim sana.

keşke istanbul'da olsamda göstersen ya çok merak ettim dostum ewet 140 gördüm ama yokuş aşağı ve üzerine yattım motor yırtınıyordu sen düz yolda gördüğünü idda ediyorsun sen üzerinki ibreyle ölçtüysen ben gps'le ölçtüm gitmiyor işte ben yalanmı atıyorum dostum bende kullanıyorum bu aleti insan malını kötüler mi ben kötüleme maksatlı demiyorum ama gitmiyor yalan mı atayım 140-150 rahat gidiyor diye

ben de şu an cbr 125 kullanıyorum. benim makinam aldığımda düz yolda 140ı görüyordu. fakat uyanığın biri ön dişli ve arka dişliyi oijinal olmayan dişlilerle değişmiş. arka dişli bir iki diş daha ufak ön dişli de bir diş büyüktü. kalkışlarda ve hız kazanma anlarında zayıflık olduğundan hemen gidip orijinal dişli setini aldım. şu anda düz yolda 120 yokuş aşağı 130-135 civarı yapıyor. ama bu makinayla bu hızda gitmek tehlikeli.

al sana bi daha işte dostum miş muş'a inanma motor ondan fazla gitmez kusura bakma ama sana satmak için atılmış bi yalan biz alırkende öle dediler 135-140 yapıyor diye:queen::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar