[İzmir - MT]

Arkadaşlar, nerde o eski geziler, nerde toplaşmalar, nerde muhabbetler v.s.?

BU c.tesi gezi mi yapsak? Pazar bowling mi oynasak? Brunch mı yapsak? Yol alsak hep beraber, Herkes yollarda geziler yapıyorlar İzmirMt de msj görmek mümkün değil.

Var mı önerisi olan?

İzmirMt de msj görmek mümkün değil.

İzmir Mt mi? Öyle bir gruptamı vardı? Evet evet hatırlıyorum çok çok eskiden yaptıgı 10 numara gezilerle tanınan bilinen bir grup vardı ama şimdilerde tarihin tozlu sayfalarına karıştı.

Hey gidi eskiden ne geziler ne organizasyonlar olurdu. Nazar degdi nazar:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İzmir Mt mi? Öyle bir gruptamı vardı? Evet evet hatırlıyorum çok çok eskiden yaptıgı 10 numara gezilerle tanınan bilinen bir grup vardı ama şimdilerde tarihin tozlu sayfalarına karıştı.

Aslında hep burdayız.... :wiinkk::wiinkk::wiinkk: Derinden takipler sürüyor meraklanmayın... Herkes sotede...:p:p:p:p

Moderatör (forrap)
İmkan meselesi.

Herkese selamlar,yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi.
Biraz daha geçsin,grup hareketlenecektir tabi ki.

bende geldim bende :)
slm arkadaşlar..bu sitede tüm izmirli motor tutkunlarını görmek heyecan verici doğrusu..gelişmeleri yakından takip edicem..

izmir grubu zamanında yapacağını yaptı diğer gruplar bu hızı yakalasın diye bekliyoruz diğer illerin yağmur,mangal,semaver,deniz,eğlence,fasıl,sosyal ziyaretler,destekleme,propaganda,kalabalık,sac kavurma,balık avlama,asker uğurlama,kamp yapma vb gezi resimleri bizim resimlerin sayısına yaklaşsın yeniden ateşleniriz RAKİP OLMAYINCA TADI OLMUYOR :queen:

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR :cat:

arkadaşlar çeşmeden bağlanan varmı buralarda gelen olduğundada ugrasın yanıma muhabbet ederiz bir iki merkezdeki tansaştayım otobanın çıkışında mt de tekim galiba yanlız kowboy gibi olmuyor

rif

izmir grubu zamanında yapacağını yaptı diğer gruplar bu hızı yakalasın diye bekliyoruz diğer illerin yağmur,mangal,semaver,deniz,eğlence,fasıl,sosyal ziyaretler,destekleme,propaganda,kalabalık,sac kavurma,balık avlama,asker uğurlama,kamp yapma vb gezi resimleri bizim resimlerin sayısına yaklaşsın yeniden ateşleniriz RAKİP OLMAYINCA TADI OLMUYOR :queen:

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR :cat:

hayt abi işte bu :) :queen:

Merhaba ;

Atatürk Organize Sanayi Bölgesi
10039 Sok. No:30 A.O.S.B. Çiğli / İZMİR

bu adres e yakın olan bana yardımcı olacak birileri varmı acaba :)

Merhaba sevgili motor sevdalısı arkadaşlarım.yeni sezonda hepinize bol kazasız uzun sürüşler dilerim.

bu sezona bende yeni motorumla girdim bir etkinlik olursa diye forumu sürekli takip ediyorum :)

14 ay daha bekleyin sonra yaparız:p:queen::queen:

2011 temmuzda tekrar yollardayım o tarihe kadar Erzurum-Horasan tarafına yolu düşenleri beklerim:)

Herkes inandığına emanet olsun kalın sağlıcakla...

14 ay daha bekleyin sonra yaparız:p:queen::queen:

2011 temmuzda tekrar yollardayım o tarihe kadar Erzurum-Horasan tarafına yolu düşenleri beklerim:)

Herkes inandığına emanet olsun kalın sağlıcakla...

kardeşim hayırlı teskereler görüşemedik senle :pale:

neyse izmirdeyim artık görev bitti:):cat::queen:
bundan sonra planlara beni de yazın:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar