3. PİLAV GÜNÜMÜZE BEKLİYORUZ... 15-16 Mayıs 2010

3. PİLAV GÜNÜMÜZE BEKLİYORUZ...

Arkadaşlar Merhaba,

Çan’lı Motosiklet Severler (Mototeam.org) olarak birincisini 2008 yılında gerçekleştirdiğimiz ve 2009 Mayıs’ında da yaşattığımız Pilav Günümüzü, sizlerin ilgi ve beğenisi sayesinde bu yılda gerçekleştirmek istiyoruz.

Bu yılki Pilav Günümüzün de en az öncekiler gibi katılımlı ve coşkulu geçeceğini umut ediyoruz. Aslında etkinliğimiz sadece Pazar günü yapılan pilav günü ile sınırlı değil. Misafirlerimizi Cumartesi’den, asırlık çınarların altında kamp yapmaya, gece ateş başında canlı müzik eşliğinde güzel bir hafta sonu geçirmeye davet ediyoruz.

Bizler, toplumda motosiklet kültürü ve sevgisi oluşturmak için marka ve model farkı gözetmeksizin, tüm motor severleri bir araya getirmek, yeni arkadaşlıklar kurulmasına vesile olmak ve yöremizde ilkbaharın çok güzel bir geleneği olan, bereket ve bolluk için yapılan “PİLAV HAYIR” larını yaşatmak için 15-16 Mayıs’ta, yine aynı yerde sizleri bekliyor olacağız.

ULAŞIM…

Çan’a Çanakkale, Biga, Ezine-Bayramiç veya Edremit-Yenice üzerinden ve bahar aylarında birbirinden güzel yollardan ulaşabilirsiniz..

KAMP VE TOPLANTI ALANIMIZ

Çan merkeze 5 km ( Biga yolu üzerinde ), Biga’ya 20 km, Çanakkale’ye 80 km, Yenice’ye 30 km, Bayramiç’e ise 50 km mesafededir. Toplanma noktamız yörede Hacılar köyünün yakınında olduğundan “Hacılaraltı Mesire Yeri” olarak geçmektedir. Mesire yerimizde asırlık çınarlar, çeşmeler, küçük bir dere ve tuvaletler mevcuttur. Kamp kurmak için gayet uygun ve güzel bir alandır.

Bilgi için:

Ahmet YILMAZ 0 542 490 84 73

Ceyhun ATMACA 0 542 721 3839

Serdar SÖNMEZ 0 543 276 4856

AFIS-5_web.jpg

IMG_1271.jpg

dsc00314du5.jpg

dsc00262ub8.jpg

78877180dh0.jpg

DSC00877.jpg

dsc00016dvl.jpg

DSC00873.jpg

dsc00120cgv.jpg

dsc00147s.jpg

dsc0258n.jpg

dsc00330vpb.jpg

dsc00214fq4.jpg

dsc00320qt8.jpg

IMG_1183.jpg

dsc0430p.jpg

Çok güzel bir etkinliğe benziyor,geçen yıllardaki katılımlar da gayet iyi görünüyor.

Ofelya'ya katılıyorum gecen yıllarda bu etkinliği fark etmedim. Oanki durum ne olur bilmiyorum ama ben katılmak isterim. İlerleyen zamanda beli olur.

Çok güzel bir etkinliğe benziyor,geçen yıllardaki katılımlar da gayet iyi görünüyor.

Ofelya'ya katılıyorum gecen yıllarda bu etkinliği fark etmedim. Oanki durum ne olur bilmiyorum ama ben katılmak isterim. İlerleyen zamanda beli olur.

Katılımlar oldukça yüksekti geçtiğimiz senelerde

1. Çan Motosikletseverler Pilav Günü

2. Çan Motosikletseverler Pilav Günü

ben 16 sında Bursadan yola çıkacam

Kısmetse görüşürüz :rendeer:

mayıs çok hareketli geçecege benziyor

Vallahi yetişemeceğiz organizasyonlara :queen:

off be..gelebilsek keşke..inşallah geliriz..bir ihtimal var ama bakalım..

Her zaman kapımız açık illa organizasyon olması şart değil ki :rendeer:

geçen seneki gibi ikramda bulunacaksan ve ağaç gölgesinde çadır yeri ayıracaksan ve resimdeki gibi ateşi yakacaksan gelirim

Dilaver ustam benimde belli değil henüz gelip gelemeyeceğim ama senin yerin hazır merak etmeyesin. Geçen seneden taşla çevirmiştim etrafını :mrgreen:

geçen sene çok istememe ragmen sondakka aksilikleri yüzünden sizlerle olamamıştım... bu sene çok zor görünüyo... ama genede hiç belli olmsaz. :wiinkk:

kafamda hep yazılı ama nasip olurmu bilmiyorum... ama katılmak için elimden geleni yapacağım...

Muhittinciğim Çanakkale MT tam kadro orda zaten. Tüm motorsiklet tutkunu dostlarla bir arada bulunmak eğlenmek çok güzel. Ev sahipliği yapan arkadaşlarda çok değerli. Ben hiç kaçırmadım. Bunu da kaçırmak istemem. İnşallah orda görüşürüz. Tüm dostlara selam.

konuyu takip ediceğim ayvaliktan belki bende katılabilrim bir ihtimal:)

bu yıl geçen seneki kadar kalabalık olmayacağını düşündüğüm organizasyon, zira sitelerde çok sakin sayfalara sahip, inşallah ben yanılıyorumdur ve geçen yılı katlayan katılım olur

pilav kaçda dağıtılcak , yanında ayranda var mı ? ::148:::queen:

Senin için bi kazan ayırtırım Atacan. :)

Bursa'dan gelmesi kesin olan;
Soner abi, sen, ben, Karacabey'den geçerken İşçi' yi de alır gideriz.

Sabah 07:00 civarı yola çıkmalıyız. Saat 09:00 dan sonra güneşte kavrulmayalım. Ayrıntıları hafta içi görüşelim.

Senin için bi kazan ayırtırım Atacan. :)

Bursa'dan gelmesi kesin olan;
Soner abi, sen, ben, Karacabey'den geçerken İşçi' yi de alır gideriz.

Sabah 07:00 civarı yola çıkmalıyız. Saat 09:00 dan sonra güneşte kavrulmayalım. Ayrıntıları hafta içi görüşelim.

arkadaşlar ben cumartesi 16 dan sonra çıkabileceğim sanırım kesin belli değil ama o gün çalışmam olmayabilirde yine buradan haberleşelim görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar