- Konu Yazar
Bu pazar anneler günü değilmi, yoksa benmi yanılıyorum..:silent:
aneler günü doğru ama kahvaltı 13:00 da bitiyo. istiyen bu saatten sonrada annesinin anneler gününü kutluya bilir :wiinkk:
Arkadaşlar müsadenizle ben bir misafir daha getiriyorum...
O'da motoruyla gelicek ...
biz küçük bir caracal grubu halinde gelicez artık..
hayırlı geceler...
elbette misafir getirebilirsin kaç kişilik bi grup bu? belirtirsen sevinirim listeye göre yer arttırılıcak sonra mahçup olmıyalım misafirlerimize :rendeer:
Öncelikle bu düşünce bile onere etti Saygılar. Yani Şeytan beni dürtüyor (Kuyucadısı Şeytanı dürtmedin dimi)işyerimin bi koluda istanbulda yani orda da bi haftasonumu geçirebili... Ne diyorum ben yaa
Çokkk Teşşekkür ederim Sizle birlikte olmak böyle birlik bir toplulukla ve katılımcı '' Düşüncesi bile güzel..Tekrar en büyük eğlenceler dileğiyle..
Durun tarih değişmiş Ben takip ediyorum yuh artık bana
Şu anda Yavaş yavaş SPYDER cıları birleştiriyoruz)Kahvaltı belki zor ama Bidaha ki birliktelikte Bakarsınız bir grup spydercı dolmuş gelmişiz size
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
gelmeniz beni çok mutlu ederdi sağlık olsun artık bir sonraki buluşmada görüşmek üzere :rendeer:
yav arkadaşlar,
anneler günü ile neden çakıştırdınız,
sayın organizatör cadı hanım annemi kandıramadığım sürece ben yokum haberin ola:salut:
annemin ellerinden öperim:rendeer:
al gel anneyide belki bende getiririm annemi ayberkin anneside geliyo ooo süper olur
selçuk anneler günü bahane değil sabahın köründemi kutlıycan yengeyide al gel kahvaltıya :wiinkk:
sizde donuna kadar ıslanasınız inş. :mrgreen:::deliir::
rüyanda görürsün
güzel yermiş ..resimler ole diyor cadı hanım...:mrgreen:
ne yapıyosam sizin için temel
listeyi gözden geçirip güncelliycem arkadaşlar
Son düzenleme: