lascorz foreverharika resimler vay be millet ss lerle ülkeler arası yolculuk yapıyor yarış için:cat:
Güzel bir buluşma, kaynaşma, yarışma olmuş!
Horozum toprağım, yazın memlekete gelirsen bir buluşma da bize lütfet! :cat:
Uzaktan Türk olduğunuz hemen anlaşılmıştır... Nerdeyse helada bile mangal yakan bir milletiz....
Hani çızgılı pijamalarınız?...Olmadı .... :farao:
Olum kamp yerinde herkes mangal yakar.
Orda zaten mecbur atesi yakiyorsun.
Hemen her çadirin veya karavanin basinda birseyler pisiren birilerine rastlaman mumkun.
Bu isin zevki burada zaten.
Yiyecen içecen eglenecen.![]()
Kardeşim senin gözün nasıl çek cumhuriyetli metinde kalmadı![]()
[/COLOR]Pardon, nerdeyse unutuyordum, remzi hollanda assen kentine nicin gittigimizi bilmiyormus.
Arkadasin birisi remziye, yarisa kenan icin geldiklerini söylüyor, remzi soruyor:
O KIMr:
r:
r:
r:
r:
Ben tabi aynen yerin dibinde....
Kendisi yaris sabahi biz bir suru telasin içindeyken kalkip, dus alacam diyen, tirubunde otururken de "ben hemen geliyorum"
deyip tras olmaya giden bir arkadas.
Poklu sidikliye mana buluyor yani.:cherry:
Sanki Hollandali kizlar trassiz olunca onu begenmiyecekler.
Biz pisti araken yanlis yola iki sefer girdik.
Remzi anlatmisti.
Ben herkes hata yapabilir, bu aramizda kalsin dedim.
Sonra pistten çikarken Ayhan çekilin lan yolu ben gosterecem deyip, bizi dolastirdi durdu.:queen:
Sizi gidi pislikler sizi, o düsen yarisci varya, sizin kokunuzdan düstü.
Adam size dogru bagiriyordu, yikanin, yikanin diye, duymadinizmi, tabi nasil duycaksiniz sizi gevezeli daltonslar sizi....!
Alti bucuk saat siz beni dolandirdiniz, ben sizi bi bes dakika dolandirmisim fazlami yani, neticede ulastirdimya gidecegimiz yere daha ne ispirto pardon istiyorsunuz....?.
Koskocaman otoyolunda iki tane harfe dikkat etmeniz gerekiyordu, birincisi T, ikincisi T,
aaaa simdi jeton düstü, bunlari okur yazarliligi yok galiba!!!
Vay be daltonslara haksizlik etmisim, iyi görmüyorlar diye sannettim, cünkü üc sefer TT levhasini gecmislerdi , coq kusura bakma bilmiyordum:queen::queen::queen::queen:
Motorum titriyormus, adamin elinden alamadim motorumu valla, nerdeyse dövicekti beni korktum biraktim, sonra utandi galibada geri verdi:queen::queen::queen:
Neyse, güzel bir zaman gecirdik, ilkayada motorsiklet üzerine bilmedigi bazi seyleri anlattim
okuma yazmasi yok ama akilli cocuk hemen ögrendi.
Motorla ilgili bir sorunun olursa, cekinme sor bana ilkay, yardimci olurum:queen:
Eger bir, iki arkadasi üzmüssem kusuruma bakmayin isteyerek oldu:queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:34 ----------
Kardesim nerden bileyim adamin karadenizli oldugunu, yoksa dermiydim hopaliyim diye, pisman olduk ama yarisin yarisinida seyredemedik.
Birdaha türkce bilmiyorum diycem(pek de yanlis degil ya):cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 ----------
Assen köyünü iki saat arattin bize coq, demekki GPS´sin olmasaydi sabaha kadar arayacaktik ülemi.
Iyiki GPS´sin varmis, yoksa ayvayi yemisdik....!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:47 ----------
Kusuruma bakmayin BADANAYA devam....!
Valla dogrusunu söylemek lazimsa, senaryonun hangisi dogru oldugunu biz bile bilmiyoruz:queen:coq, remzi, kanarya sizi ayda bir biraraya getirmek lazımSaglam muhabbet dönmüş fakat işin dogrusunu anlayamadık. Ortada 2-3 farklı senaryo var. Hangisi gerçege daha yakın?
Yok mu şu işi taa en başında dogru bir şekilde anlatacak olan
![]()