- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar.Ehliyetimi yeni aldım, daha önce vitessiz motosiklet kullandım. İlk aracımı alacağım için heyecanlıyım ve kolay kolay satmam yada değiştirmem diye düşünüyorum. Honda Cbf 150 ile Yamaha Ybr 125 i çok araştırdım. Sözlükleri okudum, buraya baktım. Yamaha için ufak dediler, yedek parçası ucuz dediler ve yakıtı çok az dediler. Honda Cbf 150 içinse yağ yakıyor, servisi kötü, farlar direk aküye bağlı değil, dinamoya bağlı bu yüzden hıza göre voltaj azalıp artıyor, ybr ye göre çok yakıyor filan dediler. Şimdi siz motorsikletçi abilerime kardeşlerime soruyorum, ben hangisini alayım? Tam kararımı verdim Ybr alacağım demiştim bu sefer bu Beldeyama olayı, Koçun yamahadan çekilmesi patlak verdi.İyice kararsız kaldım bir belirsizlik var diye. Yamahanın servisi vb. durumları bu olanlardan etkilenir mi, etkilenirse ne kadar etkilenir? Hondanın sıfır fiyatı 4.170 TL, Yamahanın kini ise 4.000 TL ye buldum. Bu yazı motorsuz geçirmek istemiyorum. Sizden ricam kendiniz alacakmış gibi düşünüp bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Yorumlarınızı ilgiyle bekliyorum...