Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşım 0256 613 10 00 kuşadası honda ararsan onlar yardımcı olur evt aparat resimdekinden

aradım konuştum 30 tl olmuş fiyatı :) alıcaz artık mecbur burada yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 ----------

ewet arkadaslar bugün itibariyle 2005 innovamala 70,000 i devirmiş bulunmaktayım...

hey maşallah :cat:

km lere bak bea maşallah, beyler takipteyim buralardayım alamadık daha bakınıyoruz şu ara :)

merhaba arkadaşlar ben 2010 innova 125i kullanıcıcsıyım avatarımıda motorumun fotosudur.burada diğer innovacılarla buluşmak çok güzel birşey.umarım yararlı olur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldiniz,hayırlı olsun bir alamadık şu siyahı be:)

Motosikleti
merhaba arkadaşlar ben 2010 innova 125i kullanıcıcsıyım avatarımıda motorumun fotosudur.burada diğer innovacılarla buluşmak çok güzel birşey.umarım yararlı olur

kardeşim hoş geldin, yanlış görmüyorsam alaşımlı jant var:silent:

motorun fotolarını paylaşabilirmisin merak ettim jantları bu süreç nasıl oldu neden değiştirme ihtiyacı hissettin ?

MAşallah maşallah Şu an itibariyle Rekor sende...:cat::rendeer:

gelelim bizim innova ya kam mili değişecek piyanolarıyla beraber nedir fiyatı.?

saolun arkadaslar.darısı innovalarınıza...yeterki tekerleriniz düz bassın

cevran bahsettiklerin bende işcilikle beraber honda servisinde 200'e maloldu piyanosu,mili ve ek olarak contalarda var tabi hepsi 150-200 e denk gelir.

Arkadaslar sizin motorların yan sehpalarının (yan ayaklık) fiyatları nekadar hiç biliyormusunuz.
Bizim cbf lere takılabılırmı onlardan. Acıkken motor calışmıyacak ve acıncada innovalar gibi stop etmesi için.
cvplarınızı beklıyorum..

Motosikleti
Arkadaslar sizin motorların yan sehpalarının (yan ayaklık) fiyatları nekadar hiç biliyormusunuz.
Bizim cbf lere takılabılırmı onlardan. Acıkken motor calışmıyacak ve acıncada innovalar gibi stop etmesi için.
cvplarınızı beklıyorum..

honda servislerinde fiyat alabilirsin

bu elektronik bir mekanizma ve büyük ihtimal beyine bağlı çünkü çalışır durmda N konumundayken ayağı açınca stop etmiyor, vitesde iken stop ediyor N konumunda ve vitesdeyken ayak açıksa kontak almıyor. yani basit bir devre değil belli bir devresi olması lazım ve soketle beyine bağlı olduğunu düşünüyorum

bende önceden daelim history scooter vardı onunda yan ayağı açınca gaz keserdi stop etmezdi ama gaz yemezdi motor bu tür ayarların beyinle alakalı olduğunu biliyorum

ama iyi bir usta bişeyler yapabilir :cat:

Öncelikle iyi günler diliyorum.Ben motorsikletimi 6 ay önce aldım.Özellikle alaşımlı jant takmamın sebebi;bakımı daha kolay,eğilme ve bükülmesi daha zor(kalitesiyle alakalı).
Bu arada bir arkadaşım motordan bahset demiş:ben fotolarınıda ekleyeceğim ama kelimenin tam anlamıyla injeksiyon kendini çok hissettiriyor.Hem performans olarak hemde yakıt olarak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------

Bu arada motorhocası isimli arkadaşımada böyle bir siyah innova nasip etsin allah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------

Ayrıca burada innovacıları görmek harika bir duygu,hoşgeldin diyen tüm arkadaşlarıma hoşbulduk diyip selam ederim.injeksiyonlu modelle ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim zamanım oldukça.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:36 ----------

bu arad cevran07 arkadaşımıza hangisi konusunda sorusunu kesinlikle ps 150i demek isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar