[ MT Istanbul ] Mangal Fotografları / by CERRAHI

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sen var ya sen :)

Bu arada €nergy Kardesim seni tanıdıgıma ( laf olsun diye degil ) cok ama cok sevindim. Cok guzel bir insansın.:bounce:

Çok saol Erhan abi.Bende seni tanımak istiyordum,dün kısmet oldu :)
Umarım tekrar görüşme fırsatımız olur...:bounce:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ayberk'e buradan teşekkür etmek isterim. Güzel bir muhabber çevirdik, kısa bür yürüyüş yaptık sahilde ve bir süredir görüşememiş olmanın verdiği hasretle uzunca lafladık.

Ayberk blutut ile gönderdiğin şarkılar için ayrıca teşekkürler, varol. :rendeer:

Soğuğa rağmen güzel bir akşamdı.Havanın soğuk olması ve oğlumun üşümesi sonucu biraz erken ayrılmak zorunda kaldık.Bunu saymıyorum zaten mangal olarak.Güzel bir buluşma oldu.yurt dışındaki arkadaşlarında burada olduğu,olacağı bir zaman aralığında Çadırlı,gecelemeli bir organizasyon düzenlenmesini teklif ediyorum.Ancak ayarlarız :).Erhan,resimler için teşekkürler,ellerine sağlık.

Görende yağmur yağmış sanacak doluşmuşsunuz çocukların eğlendiği salıncaklara kaydıraklara....:queen:

çok güzel bir cumartesi akşamıydı... katılan emegi geçen herkese teşekkürler...
cerrahi erken kaçtın ama neyse :p fotolar için sagol...

bi sürü kişi fotograf çekiyodu bukadarcık mı :bounce:

Ben aclıgımın hesabını verecek arkadası arıyorum halen !!!

Çok güzel bir akşamdı, orada olan herkese teşekkürler :rendeer:
Ayrıca, hafta sonu Maltepe Mangal fikri için, Cem' e,
birbirinden güzel fotoğraflar için Erhan' a ve İsmail Abi' ye sonsuz teşekkürler.. :rendeer: :rendeer:

erhan niye beklemeden erkenden kaçtın...
banucum bu yaz daha çok mangal yaparız...

ya kardeşim mangalın başında gkn diye biri vardı yanında bide bi bayan vardı adı deryamıy dı neydi bi kalkmadılarki mangalın başından sıra bizede gelsin......:mrgreen::mrgreen:

birde gittik cafe de abi bi çenesi düştü bi çenesi düştü toplayana aşkolsun saat gece 02:00 civarıydı adamlar bizi kovmasa hala daha konuşacaktı.....:mrgreen::mrgreen:

zor kurtardık kendimizi valla....(tekrar ne zaman buluşuyoz):mrgreen:

Gündüz resimlerinde yokuz gec geldik hadi neyse.Akşam mangalımız sucuk ekmeğimiz vardı yedik bir afiyet olsun:cherry: hani resimlerimiz.Çeken olmamış heralde.:pale::salu

Tam anlamıyla kendin pişir kendin ye oldu.Azcık ıslansakta güzel akşamdı.Herkese teşekkürler.:rendeer::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar