Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Peyami kardeşim, hayırlı olsun motorun güle güle bin.

Arkadaşlar çok ilginç bişiyle karşılaştım bugün, nete resim koymak nekadar mantıklı acaba diye sorguluyorum kendimi, şimdi benim 2008 nisanda sattığım cbf 150 nin resmini biri alıp koymuş ilanına sinir oldum güya makina bu şaşırdım diğeride Allah bilir kimin..

http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_temiz-26WQQaXQQ23907442WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
Peyami kardeşim, hayırlı olsun motorun güle güle bin.

Arkadaşlar çok ilginç bişiyle karşılaştım bugün nete resim koymak nekadar mantıklı acaba diye sorguluyorum kendimi şimdi benim 2008 nisanda sattığım cbf 150 nin resmini biri alıp koymuş ilanına sinir oldum güya makina bu şaşırdım diğeride Allah bilir kimin..

http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_temiz-26WQQaXQQ23907442WQQpXQQdisplayitem
sağol dostum. ilanda hata olduğunu düşünüyorsa hemen ilanın altında bir link var orada hata bildirimi yap. kimsenin canı yanmasın

sağol dostum. ilanda hata olduğunu düşünüyorsa hemen ilanın altında bir link var orada hata bildirimi yap. kimsenin canı yanmasın

Tamamdır kardeş bi mesaj attım bu motorun bu ilanla hiçbir alakası yoktur diye değerlendirirler umarım ..bide ben 14000 de satmıştım burda km 7000 komik yani:)

gunden gune cogalıyoruz cbf 150 ailesi olarak Allah hayırlı ugurlu etsın :rendeer:
eyvallah teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:57 ----------

Hayırlı olsun.Uzaktanda ybr bakıyor motora ona göre :mrgreen:.Kazasız belasız kullanman dileğiyle :rendeer:

sağol arkadaşım, ybr ancak uzaktan bakar :)))) ybr alınmasın tabi şimdiye kadar ybr ile eğitim aldım. Hakkının vermek lazım.

Arkadaşlar motorum rodajda 10 günde 870 km oldu 1 2 kere 105 110a çıktım genelde 80 85 le uzun yolda geçti 100 ün üzerine çıkmam bı anlık 500 kmden sonra oldu mecburen solamma yaprken sizce bi zararı olmuşmudur.

Bir de sizde de makinayı yeni adığınızda olmuşmuydu arka frene basınca tık tık tık diye ses geliyor,götrdüm motoru kampanayı açıp balatayı zımparaladı kesildi ses sonra yeniden yapmaya başladı 1gün sonra bu ses balata aşındıkça gidecek mi sorun nedir??

jr.

ybr orada bizimkine değil de ışıltılı vespaya bakıyordur :) maşallah güle güle kullan.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:17 ----------

hiçbir zararı olmaz için rahat olsun.

ybr orada bizimkine değil de ışıltılı vespaya bakıyordur :) maşallah güle güle kullan.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:17 ----------

hiçbir zararı olmaz için rahat olsun.

:))
arkadaşlar cbf 150 için uygun benzin hangisi uygun, genelde marka olarak hangisini alıyorsunuz.

:))
arkadaşlar cbf 150 için uygun benzin hangisi uygun, genelde marka olarak hangisini alıyorsunuz.

Peyami abi, bu birazda senin oradaki istasyonların temiz-kirli yakıt satmalarıyla alakalı.

Genelde deneye deneye anlıyor insan bunuda. Her zaman standart 95 oktan kullanmalısın, 97 oktan bizler için gereksiz.

Kimisi opeti sevmez benim buradaki opet istasyonundan bir sıkıntım yok. Sürekli opetten alırım. Ama bazı opet istasyonlarındaki yakıtların kirli olduğunu yine bu forumdaki bazı arkadaşlar söylemişti.

Yani deneyerek en temiz kaliteli benzini bulup sürekli aynı istasyondan alman en mantıklısı :cat:

Peyami abi, bu birazda senin oradaki istasyonların temiz-kirli yakıt satmalarıyla alakalı.

Genelde deneye deneye anlıyor insan bunuda. Her zaman standart 95 oktan kullanmalısın, 97 oktan bizler için gereksiz.

Kimisi opeti sevmez benim buradaki opet istasyonundan bir sıkıntım yok. Sürekli opetten alırım. Ama bazı opet istasyonlarındaki yakıtların kirli olduğunu yine bu forumdaki bazı arkadaşlar söylemişti.

Yani deneyerek en temiz kaliteli benzini bulup sürekli aynı istasyondan alman en mantıklısı :cat:

hocam, arabam için aldığım benzinciden 95 oktan alırsam sorun olmaz o zaman değilmi?

Dün ilkkez lastiklerin dandikliğini fark ettim keskin bir donemcte 10-20 km hızla giderken motoru yatırıp dönmeye calıştım on lastik kaydı sinir oldum pisi pisine düşüyordum nerdeyse birşey olmadı ama benim bisikletimin bile lastikleri daha iyi. Daha dikkatli olmama gerek yada lastikler değişcek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar