Ilk motorum cbf 150 aldım..

Hayırlı olsun ,

Yazdıklarına bakınca , bukadar olmaz dedim .
Yaş 35 , beni hiç tanıdmadığı halde beni motor sahibi yaptı , CBF 150 aldım .
Birde üstüne eve kadar getirdi.
Ya iyi adam şu Metehan , yanlız bi geziye gidemedim , gerçe anca acemiliği üstümden atıyorum .

CBF 150 güzel bir motor , benim için beni istediğim yere götürüyor . Az buçuk yavaş kalıyor ama olsun . Sürünmüyor .

Kendine güveninin gelmesini , hele benim gibi hiç kullanmadan başlıyorsan işin az buçuk tekniğini yanlış öğrenmemek için Honda güvenli sürüş 1 e mutlaka katıl. Birşeyleri doğru öğren derim . Ben öyle yaptım . sonra 2 yi de aldım .
Şimdi artık 3 için zaman kolluyorum . Eğitim şart.

Kaza bela uzak dursun , iyi eglenceler .

Eyvallah arkadaşım, aynı fikirdeyim eğitim önemli, ben vasfi bozkurt alıyorum. honda eğitime katılmaya çelıştım ama bir türlü olmadı. bence Vasfi hocanın dediği gibi bir hafta sonu değilde eğitimin zamana yayılması en azında ilk eğitimin zamana yayılması daha iyi oluyor. Mesela bir iki saat eğitimden sonra ertesi gün bilgiler beyne ve otomatiğe daha iyi oturuyor. bir daha ki eğitimde yapacaklarından daha emin oluyorsun.

Peyami abi hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela göstermesin.

Ufacıkta olsa,bir gülücük bile kafi ''sadaka vermeyi unutma''

üzülme mete aga senin payını ayırdım ben, %80'i bana %20'si sana kardeş payı yani :queen: daha ne yapayım herkes bu iyiliği yapmaz bilmiş ol :p

yakalarsam muck İlhancım...pastadan pay vermem kremeasınıde ben yirim...:cherry:

ya hocam ölecektim gülmekten :)))))))

:)

Hayırlı olsun ,

Yazdıklarına bakınca , bukadar olmaz dedim .
Yaş 35 , beni hiç tanıdmadığı halde beni motor sahibi yaptı , CBF 150 aldım .
Birde üstüne eve kadar getirdi.
Ya iyi adam şu Metehan , yanlız bi geziye gidemedim , gerçe anca acemiliği üstümden atıyorum .

CBF 150 güzel bir motor , benim için beni istediğim yere götürüyor . Az buçuk yavaş kalıyor ama olsun . Sürünmüyor .

Kendine güveninin gelmesini , hele benim gibi hiç kullanmadan başlıyorsan işin az buçuk tekniğini yanlış öğrenmemek için Honda güvenli sürüş 1 e mutlaka katıl. Birşeyleri doğru öğren derim . Ben öyle yaptım . sonra 2 yi de aldım .
Şimdi artık 3 için zaman kolluyorum . Eğitim şart.

Kaza bela uzak dursun , iyi eglenceler .

Kanka vakit olduğundan böyle...O günüde hiç unutmam...Çekmeköyde senin siteye girdiğimiz an...sonra sen beni geri servise bırakmıştın...Evladın motorun üzerine oturtmuştu yenge falan...2008 di galiba...o günkü heyecanımdan kaybettiğim bir şey yok...

Bir arkadaşıma motor aldırdım...beraber akşam vakti çıktık...ilk metrelerde motoru yere yatırdı arabaya çarpmamak için...benim için tek kötü deneyim buydu...bir işe vesile olduysan devamıda gelmeli...namaz kılmıyoz oruc tutmuyoz bari burdan yırtalım hayır duası alalım dimi...:p

Eyvallah arkadaşım, aynı fikirdeyim eğitim önemli, ben vasfi bozkurt alıyorum. honda eğitime katılmaya çelıştım ama bir türlü olmadı. bence Vasfi hocanın dediği gibi bir hafta sonu değilde eğitimin zamana yayılması en azında ilk eğitimin zamana yayılması daha iyi oluyor. Mesela bir iki saat eğitimden sonra ertesi gün bilgiler beyne ve otomatiğe daha iyi oturuyor. bir daha ki eğitimde yapacaklarından daha emin oluyorsun.

Eğitimi aldıktan sonra trafikte başlarsın apaçiliğe...artcım ol bir süre seni kral apaçi yaparım gerçek motorculuğu benden öğren...:cherry:

hayırlı uğurlu olsun sazasız sürüşler, inşlh birgün bende motorumu tvs apache ile değiştircem.

Eğitimi aldıktan sonra trafikte başlarsın apaçiliğe...artcım ol bir süre seni kral apaçi yaparım gerçek motorculuğu benden öğren...:cherry:

daha çok gencim:)) yavaş yavaş acele yok:)) illaki kızılderili olacağız yani:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:35 ----------

hayırlı uğurlu olsun sazasız sürüşler, inşlh birgün bende motorumu tvs apache ile değiştircem.

sağol arkadaşım Allah gönlüne göre en iyisini versin

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Demek sizde içinizdeki motosiklet tutkusunu keşfettiniz.. Herkezin içinde bi motosiklet aşkı vardır, ama bunu ne zaman keşfedersiniz o muammadır. 50 yaşından sonra motora binen adamlar taniyorum, onlara göre 38 bence çok güzel bi yaş :) Allah kaza bela göstermesin.. Motor üzerinde yaşlanmanız dileğiyle... Bu arada Metehan abi cbf'cilerin başkanı olsa hiç fena olmaz :mrgreen: Çete lideri metahan :queen:

Demek sizde içinizdeki motosiklet tutkusunu keşfettiniz.. Herkezin içinde bi motosiklet aşkı vardır, ama bunu ne zaman keşfedersiniz o muammadır. 50 yaşından sonra motora binen adamlar taniyorum, onlara göre 38 bence çok güzel bi yaş :) Allah kaza bela göstermesin.. Motor üzerinde yaşlanmanız dileğiyle... Bu arada Metehan abi cbf'cilerin başkanı olsa hiç fena olmaz :mrgreen: Çete lideri metahan :queen:

eyvallah arkadaşım, Büyük Başkan Bizi Bırakma :)))

Hayattaki en güzel virüs hastalık motor tutkusu olsa gerek...:p bu işin yaşı başı yok her an yakalanabilirsiniz...

Bir ben var benden içerü...siz beni mesut bahtiyar olarak biliniz...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:57 ----------

eyvallah arkadaşım, Büyük Başkan Bizi Bırakma :)))

valla hacı abi bu hususta pek mütevazı olmam...şu ana kadar 15 sıfır cbf 150...12 tane 2.el cbf 1 tanede er 6 n alımına vesile olduum galiba hatırladıklarım bunlar...ha napıyom motoru açıpmı bakıyom hayır...servis desteğimle oluyor bunlar...:rendeer:

cbf 150 Everlasting , like the sun...Always be mine:)

hayırlı olsun,güle güle kullanın.Allah kaza bela yüzü göstermesin inşallah

ALLAH kazadan saklasın..
Değerli Peyami Abim Keşke Resimlerinide Atsaydın Harika Olurdu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar