[İzmir - MT]

Kahramanlara kadar gidiver hem gezmiş olursun :)

Ben o civarda birtek Blacksnake biliyorum onuda biliyosunuzdur zaten :)

Bende yine karşıyaka'da iyi bir motosiklet tamircisi tavsiyesi isteyeyim. Motosiklet bmw f650

Teşekkürler arkadaşlar , çok daha iyileri daha güzelleri sizin olur inşallah:) alp_tunay, anıların daha güzelleri olur merak etme ;)
Motosikletime alışayım bi gezilere katılacağım, bu kadar güçlü olmasını beklemiyordum, hem oturuş pozisyonu hem ses hemde ivmelenme çok çok iyi.....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İki silindirden 72 Hp... Fazer bile artık 78 hp.... Kaldı ki 78 hp fazeri havada karada deler.....:p

Rengide en sevdiğim renk..... Tekrar hayırlı olsun... :rendeer:

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güzel alet :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 ----------

Bu arada yarın akşam inciraltı tarafına yolu düşen olursa sahilde semaver yakıcaz gevreğini,boyozunu kapan gelebilir çaylar semaverde :)

Son düzenleme:
Çarşamba Günü Kuşadasına GEzi Yapan Grup Varmıydı İzmir MT'den 6-7 Yarıs Motoru 35 Plaka Sehiri Turladı :D Sizlerden Birimi

Oooo çok sevindim,hiç haber etmedin bak :p
Hadi hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler :)
Gerçekten çok güzel bir makina:cat:

Senin hakkını nasıl öderim bilmiyorum Forrap, taa Ankara'ya benimle geldin motosikleti o soğukta alıp getirdin. kim kime böyle iyilik yapar? Allah senden razı olsun kardeşim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Senin hakkını nasıl öderim bilmiyorum Forrap, taa Ankara'ya benimle geldin motosikleti o soğukta alıp getirdin. kim kime böyle iyilik yapar? Allah senden razı olsun kardeşim.

Ankaradan Fazeri alırsam tunceri yollayacam..... :p:p:p:p Alışmıştır yolara.... :p:p

Moderatör (forrap)

Gittik geldik kazasz belasız,gerisi önemli değil.Allah içine sindirsin makinanı gerisi önemli değil:cat:

Ankaradan Fazeri alırsam tunceri yollayacam..... :p:p:p:p Alışmıştır yolara.... :p:p

Bır saaadi yuuz dolar,sen istemek duj verejek elli dular daaa..
Sen İzmir yollarına alıştın bana da alışmak için Ankara kaldı napayım.Soğuk yer yahu (hava olarak değil yaşam olarak) Ankara :) Şanslısın İzmir e gelmiş olmakla :p
Elin ayağın tutuyo,git al motorunu :p Eser in ehliyet çıkmış olsaydı o getirecekti zaten,a2 si henüz çıkmadı :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bır saaadi yuuz dolar,sen istemek duj verejek elli dular daaa..

Duuuuj istemiyorum... 50dolar düüüüj hesaptan.... :queen: Gicelik diiil 8 saat lik istiyor ben....:cherry:

Mola masraflarında benden...

Taaam taaam motora bindiğinin parasını almıcam senden.... 600 km motora binicen işte.... :queen::queen::queen::queen: Benzinin de benden...:p:p

Üşüdünmü lem ankarada?.... Dönüşte Turgutludan önce ısınamassın bu mevsimde... :p:p:p

Moderatör (forrap)
Valla aşırı üşümedim(sıkı giyindim biraz),rüzgarın kafama attığı şaplaklar haricinde bir sorun yoktu onunda cezası ertesi gün boyun ağrısı olarak geldi zaten.

Herkese iyi haftalar :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar