[GAZİANTEP MT] Kahvaltiya gidiyoruz (sezonu açıyoruz)

Gaziantep İl Temsilcisi
Sevgili motosiklet severler artik sezon acılıyor yollarda olmaya başliyacagız bizde Gaziantep MT olarak sezon açilişinın startını verdık ilk olarak güzel bir kahvaltı oragnızasyonu ile karşinıza cıkmak istedık.

Soguk ve bol yagmurlu gecen bir kiş yaşadık şimdi gezme ve eglenme zamanı :queen::queen::queen:

28/03/2010 pazar günü saat :9:30da Gaziantep adlıye sarayı önunde toplanarak Gazi şehrimize yeni yapılan Erikce park ormanına kahvaltıya gidiyoruz bol oksijen alabilecegimiz güzel bir ortamda güzel bir kahvaltı bizi beklıyor :queen::queen::queen:

Buluşma Saati:9:30

Hareket Saati:9:45

Buluşma Yeri : Gaziantep adlıye sarayı önü İpek yolu

Menzi:l 10/20 km

Hava Durumu: devlet metoroji ileri hava acık diyor

Yemek: çay,peynir,zeytin,yumurta,salam,yogurt,kaymak,bal, (Kişi başı 5 TL)

Erikce park ormanın dan bir kaç kare

dsc00320.jpg

dsc00323qx.jpg

dsc00321z.jpg

dsc00322o.jpg

Gercek dostlukların bulundugu bir ortamda görüşmek üzere

AYDEMİR[/QUOTE]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Osmaniye İl Temsilcisi
Abi bir aksilik olmazsa KAMOK olarak bizde organizasyonunuzda yer almayı planlıyoruz. Geleceklerin listesi Cuma günü belli olacak.

afiyet olsun kardeşler tatlıya fazla yüklen meyin sonra radara girersiniz:rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
ya pardon ama herkes gelebiliyormu? yoksa grubunuza üye olan yada tanıdıklar falanmı geliyor.

işte gezi işte AYDEMİR:rendeer:
tüm hemşerilerimize selam olsun keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle

Gaziantep İl Temsilcisi
ya pardon ama herkes gelebiliyormu? yoksa grubunuza üye olan yada tanıdıklar falanmı geliyor.

sevgili hemşerim bizde (a) sitesi (b) sitesi olmaz bizim için motorcu olman yeterli.

Yanliz içten pazarlıklı degilsen insanları yüzüne başka arkasın dan başka konuşmuyorsan yapmacık hareketlerde bulunmuyorsan bu işten cıkar saglamıyorsan buyur gel BAŞİMİZİN ÜSTÜN DE YERİN VAR.
:cat::cat:

sevgili hemşerim bizde (a) sitesi (b) sitesi olmaz bizim için motorcu olman yeterli.

Yanliz içten pazarlıklı degilsen insanları yüzüne başka arkasın dan başka konuşmuyorsan yapmacık hareketlerde bulunmuyorsan bu işten cıkar saglamıyorsan buyur gel BAŞİMİZİN ÜSTÜN DE YERİN VAR.
:cat::cat:

sağol kardeşim ben sadece bilgi amaçlı sordum eğer imkanım olursa bende sizleri haberdar ederim bende bu sitede bayadır üyeliğim var ve bu sitenin hemen herşyinden haberdar olmaya çalışıyorum bazen sorular soruyorum ve bu sitedeki insanların hepsini ciddi düzgün seviyeli insanlar olduğunu gördüm ve oyüzden sizlerle bir arada olmaktan çok mutlu olurdum ama kısmet inşallah olcak.

Gaziantep İl Temsilcisi

o zaman götür kardeşim afiyet olsunn bal şeker olsun :rendeer::rendeer::queen:
gel beraber götürelim....:queen::queen:
işte gezi işte AYDEMİR:rendeer:
tüm hemşerilerimize selam olsun keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle
eyvallah kardeş...
bu ne yav,adama öğlen öğlen böle işkence yapılır mı...:pr:
aydemir kardeşime ekibine iyi gezmeler...

teşekürler mehmet abi...

Güzel bir gün olacağı kesin.Bir aksilik çıkmadığı mühletçe geliyoruz abi.:rendeer:

Bende geliyorum AYDEMİR abi inş. katılımcımız çok olur hadi bakem:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar