en ucuz V motor hangisi

selam arkadaşlar,

uzunca bir araştırma ve fikir alma süreci sonunda, yaklaşık 4 yıldır biriktirdiğim az ama tamamen alınteri olan 3500 liramla bu yaza motorla girme kararı aldım.

tercih ettiğim ve sevdiğim tarz cruiser.

boy 180 kilo 90,
hız meraklısı değilim, motorum parıl parıl parlasın yeter :) istanbul içi eşimle haftasonu gezileri ve belki sapanca ve bursa gibi yakın yerlere hafta sonu gezileri yapmayı planlıyorum.

bu bütçeyle cruiser tarzında Vmotor avantajı olan tek motor ledow mu? hem 250 cc olması avantaj hem fiyatı cazip.

başlangıç içinde ideal görünüyor. fikri ve tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
teşekkürler

selam arkadaşlar,

uzunca bir araştırma ve fikir alma süreci sonunda, yaklaşık 4 yıldır biriktirdiğim az ama tamamen alınteri olan 3500 liramla bu yaza motorla girme kararı aldım.

boy 180 kilo 90,
hız meraklısı değilim, motorum parıl parıl parlasın yeter :) istanbul içi eşimle haftasonu gezileri ve belki sapanca ve bursa gibi yakın yerlere hafta sonu gezileri yapmayı planlıyorum.

bu bütçeyle cruiser tarzında Vmotor avantajı olan tek motor ledow mu? hem 250 cc olması avantaj hem fiyatı cazip.

başlangıç içinde ideal görünüyor. fikri ve tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
teşekkürler

kardeş öncelikle hayırlı olsun sana keeway süper shadown tavsiye ederim ilk çin değildir acayip sağlamdır iyi hızlanır seri motordur
keeway-supershadow-9.jpg

bu motorun aynısını benim bildiğim kadarıyla 3 firma üretti biri ledow biri keeway biri de bisan ama bu motoru alacaksan tercihin kesinlikle ama kesinlikle keeway den yana olmalı ben kullanıyorum son derece memnunun ısrarla tavsiye ederim seni fazlasıyla tamtmin edeceğinden eminim güçlü ve sağlam ve keyifli ve v motor ve görsel açıdan güzel ve ve ve ve....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş öncelikle hayırlı olsun sana keeway süper shadown tavsiye ederim ilk çin değildir acayip sağlamdır iyi hızlanır seri motordur
keeway-supershadow-9.jpg

bu motor en az Mao kadar Çinlidir.Lifan tarafından üretiliyor.

selam arkadaşlar,

boy 180 kilo 90,

teşekkürler

arkadaşım,
chopper tarzı hakkında fazla bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum ama madem ki yılmadan didinp biriktirdiğin paranla alıcaksın motorunu, 0 yerine 2. ele yönel derim. olası bir yanlış tercihte en az zararla tarz ya da marka değiştirme imkanın olur. hem noter ücretleri de ciddi oranda düştü, 0 alıp sonra ciddi zararlara girme derim.
şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...

hepinize teşekkürler yorumlarınız için.
keewayin bu modeli artık üretilmiyor ve ben sıfır almak istiyorum.

kullanılmış motora hiç güvenmiyorum hele ucuz ve kullanılmış motora asla güvenemem.

slm arkadaşım bendede çinli bir motor olan jinlun var 32500 de şuanda bende 2. el almıştım ii bakarsan hiçbişey olmuyo ama hor kullanmaya gelmez hepsinin kalitesi aynı genelde eğer çin malı bi motor almayı düşünüyosan sıfır almanı tavsiye etmem zarar yaparsın düşük km de çok temizleri var ama benim tavsiyem kendini biraz sıkarsan 4000-4500 tl civarı temiz gv 250 ler var o fiyatlarda daha iisini bulamazsın:cat:

bu motorun aynısını benim bildiğim kadarıyla 3 firma üretti biri ledow biri keeway biri de bisan ama bu motoru alacaksan tercihin kesinlikle ama kesinlikle keeway den yana olmalı ben kullanıyorum son derece memnunun ısrarla tavsiye ederim seni fazlasıyla tamtmin edeceğinden eminim güçlü ve sağlam ve keyifli ve v motor ve görsel açıdan güzel ve ve ve ve....

söylediğiniz fiyatlara olabilecekleri gayet güzel sıralamış arkadaş ama v motordan vazgeçerseniz başka alternatifler de var su soğutmalı regaller ya da sıralı silindir honda rebeller gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar