20.03.2010 cumartesi tekirdağ'a gidiyoruz...

selcuk nikini aynamdan ancak tersten görürsün :queen::queen::queen::queen: :p

doğru tespitte bulunmışsun:cat:gelicekmisin:silent:gelirsen halatı senin motora bağlarım:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:43 ----------

aYe, geliyorsun di mi:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekirdağ treni kalıyor beyler sakın kaçırmayın,yılışmazsanız içeride promosyonlu ürünlerimiz mevcut.

Allah nasip ederse inşallah.:)

inşallah hep beraber diyelim ozaman:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:34 ----------

hasan,
kamerandaki akşaklıkları gider, en çok beni çek gelen giden beni yolda geçer artık:mrgreen:

mgu

Selam arkadaşlar dönüşte gelirseniz Silivri'de çay yada tatlı ne isterseniz ısmarlarım

beyler bende katılmak isterdim hatta kesin katılırdımda bugün radyatörü söktüm yenisi gelene kadar(20 gün) bekleyeceğim.. önümüzdeki gazlamalarda görüşmek üzere, götürün köfteleri bakalım...::pizza::

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
beyler bende katılmak isterdim hatta kesin katılırdımda bugün radyatörü söktüm yenisi gelene kadar(20 gün) bekleyeceğim.. önümüzdeki gazlamalarda görüşmek üzere, götürün köfteleri bakalım...::pizza::

Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmek deyiminden aklıma bir fikir geldi...:cherry:

Aslında 2 saat uğraşsan takarsın radyatörü, dönünce yine sökersin, bilen biri için kolay iş.:queen:

o gün saat 15 16 gibi tekirdağ sahil özcanlarda bulusalım ardından tekirdağ rıhtıma geçer makineleri çeker bi güzel kahve çay içeriz:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
trenin vagonları sağlam bağlı değil gibi:cat:

Kafanı yorma ben maliyet ve teknik hesaplamaları yaptım.Beraber 260 görürüz.Yalnız senin arka teker ve zincirler fazla ısınacak ona göre.Olmadı arkadan sellektör yaparsın:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 ----------

Selam arkadaşlar dönüşte gelirseniz Silivri'de çay yada tatlı ne isterseniz ısmarlarım

Memnuniyetle yalnız kalabalığız büyükmekan lazım hesapları kırışırız .Teşekkürler:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 ----------

o gün saat 15 16 gibi tekirdağ sahil özcanlarda bulusalım ardından tekirdağ rıhtıma geçer makineleri çeker bi güzel kahve çay içeriz:)

Çaylar şirkettenmi ?:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:27 ----------

Beyler içimizde en yaşlı benim galiba,o yüzden arkada kalırsam kusra bakmayın.:wiinkk:

600f le geliyorum sen 1200 le beni del bu gruba mangal yakıcam, hemde pirzola ısmarliyıcam kendi ellerimle pişirip yediricem, üstüne bide vericem tüm gruba :queen:
(Öpücük) :p:p

Tüm gruba ne veriyon bilmiyom ama abi ben almiyim ondan pirzola yeterli :p

Ayrıca Selime söyle de gelsin ya dönecek o ben biliyorum onu :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar