[MT-İstanbul] 14-03-2010 Paintball Etkinliği Kilyosa Gidiyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
enginin tahmini doğru çıkacak galiba,bütün iddiaları tutuyo yağmur yağacak ,rica etsem bana bi kupon yaparmısın hocam:queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bence Engin abiyi dinliyelim derim. harbiden oynayanlar doğru söylüyor camurdan düşüp küfür etmekte var :)

var var,jandarma basmazsa var,şöyle bi yaban davşanı çıksa ne iyi olur arada onu da kaynatırız

Hele dene bakalım yanımda hayvan vurmayı bakalım kim kimi kaynatacak..Sen henüz beni tanımıyorsun arkadaş :wiinkk:

Bu arada haftasonu kar ihtimali çok artmış durumda gene yatar gibime geliyor paintball işi..

Öbür haftaya kalırsa ben yanımda 3 kişiyle birlikte geleceğim sıkı bir ekip oluşturdum haberiniz olsun :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Engin abi napıyoruz :) arayıp randevuyu erteletiyim mi.

Engin abi napıyoruz :) arayıp randevuyu erteletiyim mi.

Hehe..

Valla yarını bekliyordum yazmak için ama büyük ihtimalle kar ya da karla karışık yağmur ihtimali önümüzdeki hafta başına ötelenmiş gibi görünüyor..Salı ya da çarşamba belki perşembe..

Neticede bu haftasonu Pazar günü yağmur ya da kar olacağını sanmıyorum ben..Yani erteleme :) Ama hafta sonu hava soğuk olacak, hatta daha da soğuyacak gibi..

Ama millet hava soğuk diye ık-mık ederse sen bilirsin tabi..

Hele dene bakalım yanımda hayvan vurmayı bakalım kim kimi kaynatacak..Sen henüz beni tanımıyorsun arkadaş :wiinkk:

Bu arada haftasonu kar ihtimali çok artmış durumda gene yatar gibime geliyor paintball işi..

Öbür haftaya kalırsa ben yanımda 3 kişiyle birlikte geleceğim sıkı bir ekip oluşturdum haberiniz olsun :)

farketmez hoca,avcılık haklarıma saldırmaaaa,arada sen de kaynarsın:cherry::cherry:,şaka maka havalar baya kötü,ne zaman olacak bu etkinlik,havalara aldanmayın,sabah günlük güneşlik,öğleye doğru bozuyo,bakalım nasıl olacak???

Forumdan Uzaklaştırıldı
14.03.2010 15:00

sabah kahvaltı için toparlanıp Garipçeye gidilebilir.

1. Edii
2. Eray
3. Gunmember
4. Gkn
5. Hasanpinar0537
6. Korkut 250
7. Kycd
8. Osbourne
9. Kkarabidan
10. Canerr
11. Kelon
12.szman!
13.tigermbz

pazar günü çalışıyorum,ben yokum,av işi yattı,inşallah başka bi organizasyonda görüşmek üzere

14.03.2010 15:00

sabah kahvaltı için toparlanıp Garipçeye gidilebilir.

1. Edii
2. Eray
3. Gunmember
4. Gkn
5. Hasanpinar0537
6. Korkut 250
7. Kycd
8. Osbourne
9. Kkarabidan
10. Canerr
11. Kelon
12.szman!
13.tigermbz

olm beni ne ara ekledin? belki işim var.. belki motorum arızalı, belki benzin yok belki bi yere davetliyim belki özel işim var belki çalışıyorum :p

hava kapalıymış şimdi yağmur falan yağar yeni montumu çamur edemem oralarda.. :p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar