Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sen gel hocam 4 gözle bekliyoruz buranın en iyi köftesini yedireceğim sana. cüzdanstar'ımızsın sen bizim.

istanbulda olmak varmış ismail. biz burada lastik bulamıyoz adamlar neler buluyor

bu yaza Allahın emri Elmadağda askerlik yaptığım yerleri ziyaret etmek...gözümde tüter...Basınevlerde bir kaç akrabamız var...:cat:

ahhhh istanbul canım istanbull :queen::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 ----------

mete cavusum allah razı olsun peki bu arkadaslar internetten satıs yapıyorlar mı varmıdır netlerı fılan yardımcı olurlarmı ınternetten alsak fılan oyle bı sansımız varmıdırkı acep??:)
bende ön+arka dişli ön+arka balata belkide debraj balatası alıp yenılıyıcem tam sezona dogruda sol sag on grenaj aldıkmıydı olay tamamdır :)

hacı adamların net adresi bile yok...net sitesi aramak biraz beyhude cabalardır...:p pazar malı gibin...:cat: ara siparişini ver hacım...siz var ya alışmışınız löp löp önünüze hazır...yok net adresi yok sepete ekle falan yok kredi kartıyla sanki ebay he....:p

muro bak iyi oku sana mesaj yazdım fotoların sonunda ama kaçırıyon hacı...:cherry:

Bu ön araştırmalar cok işe yarıycak allah razı olsun Metehan Abi. :)

çok pis ön araştırırım ...:queen:

OOooo ozzy Çavuşda gelmiş gaynağa...gel bakalım yavrukurttt...:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:42 ----------

selam cbf ciler :king:

alüküme selam ozzy Çavuş...elimde büyüdün...severim seni kerata...:)

Motosikleti
Dl650vstorm
la metehan burasını zimmetlemişsin bakıyomda :mrgreen:

Kanki yine ne haltlar karıştırıyorsun bakiiim.
Senin badinin doğum günü var topağa girde bi kutla canım benim.:cat:

Motosikleti
Dl650vstorm
sağol cigerim sağol :) de bizim motorlar arıza yapmıyo çok şükür..dur arkadaşlara rapor vereyim..
18 bin küsür km. 2008 model ,sadece iki kez far ampulü değişti. 16000 bakımında serviste ibo ya dedim , şu zinciri filan değişsekmi artık diye.. niye değişiyon daha yarı canı duruyo dediydi :cat: özetle motorlarınız canavar gibi dostlar haberiniz ola :rendeer:

Kanki yine ne haltlar karıştırıyorsun bakiiim.
Senin badinin doğum günü var topağa girde bi kutla canım benim.:cat:

kimin loo...Temelinmi...ah yavrukurtlarım benim...hemen dalıyorum aşkitomun şeysinden öperim...:rendeer: :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 ----------

sağol cigerim sağol :) de bizim motorlar arıza yapmıyo çok şükür..dur arkadaşlara rapor vereyim..
18 bin küsür km. 2008 model ,sadece iki kez far ampulü değişti. 16000 bakımında serviste ibo ya dedim , şu zinciri filan değişsekmi artık diye.. niye değişiyon daha yarı canı duruyo dediydi :cat: özetle motorlarınız canavar gibi dostlar haberiniz ola :rendeer:

ulan totoş kız gibin kullanırsan su motoruda 100 yıl banamısın demeden çalışır...ne köklüyon ne tekere kalkıyon...hanım evladı gibi nazikce kullanıyosun...:cherry:benim gibi 50.000 e gelip halen yaşıyor olmak mesele...:queen:

jr.

sana da selam ozzy.

arkadaşlar kullandığınız memnun kaldığınız, arka çantayı ve tur camını bile alabilen bir branda varsa link atarsanız sevinirim.

hangi beden oluyor bizimkilere?

bir de anesmotorda tur camının linkini bulamadım. bilen var mı?

bu yaza Allahın emri Elmadağda askerlik yaptığım yerleri ziyaret etmek...gözümde tüter...Basınevlerde bir kaç akrabamız var...:cat:

hacı adamların net adresi bile yok...net sitesi aramak biraz beyhude cabalardır...:p pazar malı gibin...:cat: ara siparişini ver hacım...siz var ya alışmışınız löp löp önünüze hazır...yok net adresi yok sepete ekle falan yok kredi kartıyla sanki ebay he....:p

muro bak iyi oku sana mesaj yazdım fotoların sonunda ama kaçırıyon hacı...:cherry:

OOooo ozzy Çavuşda gelmiş gaynağa...gel bakalım yavrukurttt...:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:42 ----------

alüküme selam ozzy Çavuş...elimde büyüdün...severim seni kerata...:)

meto nabarsın onların net bı adresı yok emme benım var hehe :queen::p yaw oyle deme alısmısız ebaydı sahıbındendı cart curt fılan boyle olmusuz be:rendeer::cherry: tamam bende normal alırım o zaman nakıt cash kargocuyuda doverım hem :)
o son bolumu kacırmısım valla hacu kusura kalma sen gel ya ankaraya ya manısayada koftelerı kendım ellerımle kasabımda yaparık be :wiinkk::) yada belkı bız gelırık ıstanbula :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------

selam cbf ciler :king:

ve a.s üstad :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------

la metehan burasını zimmetlemişsin bakıyomda :mrgreen:

valla arkadaslar noterde satıs yapmıslar metonun üstüne sagolsun koruyo kolluyo cbf topaçını

sana da selam ozzy.

arkadaşlar kullandığınız memnun kaldığınız, arka çantayı ve tur camını bile alabilen bir branda varsa link atarsanız sevinirim.

hangi beden oluyor bizimkilere?

bir de anesmotorda tur camının linkini bulamadım. bilen var mı?

Tur camı ethemde var...aslında tur camının hizası 1.70 üzerindeki kişilere negatif yönde rüzgar olarak dönüyor...yani rüzgarın göğüse çarpması daha makbul...üst bögelere vuran rüzgar rahatsız edici...

Brandam HELD idi...5 yıldır kullanırım...:cat: bende o linki bulamadım...

Çantanın feriştahı Kappa'dır gayrısı ses yapar takır tukur oynar...ama SHAD ların taban hizasına şambriyel parçaları koyarsanız (köşeli) ses yapmıyor...

meto nabarsın onların net bı adresı yok emme benım var hehe :queen::p yaw oyle deme alısmısız ebaydı sahıbındendı cart curt fılan boyle olmusuz be:rendeer::cherry: tamam bende normal alırım o zaman nakıt cash kargocuyuda doverım hem :)
o son bolumu kacırmısım valla hacu kusura kalma sen gel ya ankaraya ya manısayada koftelerı kendım ellerımle kasabımda yaparık be :wiinkk::) yada belkı bız gelırık ıstanbula :)

valla arkadaslar noterde satıs yapmıslar metonun üstüne sagolsun koruyo kolluyo cbf topaçını

abicim bu adamlar biraz netten haberdar olsa bir alışveriş sitesi kurar olaya saldırırdı...bak geçen velomotora atladık 16 dandirik parçası var diye...asıl çeşme buraymış...birde kuryeler biliyor hacı ama bizler bilmiyoruz...adamlar bilindik tanındık ama biz olaylara yabancıymışız İstanbuldaki cbfciler olarak...

Angaraya gidiyon buraya uğramıyon ayıptır günahtır...:pale:

sizde sahap çıkın topaca...ara ara güncelleyin konuları kopmayalım...yaza bir organize yaparız illaki...

jr.

ben tur camını görüntü diye alacağım zaten. anesmotor satıyordu. sitesinde bulamadım.

boyum: 1743 mm. :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------

bu heldin brandanın altı tamamen lastik mi?

bir de alttan bağlamak için kuşağı falan var mı?

UOTE=mete_han;1987359]

Tebrik ederim,Hakkaten bu çabaların hakkını nasıl ödicez ?:cat::rendeer:
Köfteleri çok pis hakediyorsun...

ben tur camını görüntü diye alacağım zaten. anesmotor satıyordu. sitesinde bulamadım.

boyum: 1743 mm. :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------

bu heldin brandanın altı tamamen lastik mi?

bir de alttan bağlamak için kuşağı falan var mı?

Hacım bak sıfır aldığında yani yeniyken tur camı taktırırsan o şekilde alışır gidersin...ama belli süre sonra taktırırsan hep göğsüne vuran rüzgar boyun ve yüz hizana vurmaya başlar sıkıntı stres yaşarsın...paranayo durumları yani...

takıntılıysan rahatsız eder...vizörü açamazsın vs...

brandanın altında elyaf var...elyafvari bişey yani...ipli değilde çengelli bir elastik ip mevcut...entersandır...öyle bir kumaşı var ki brandaların...soğukta sertleşip sıcakta mayışıyor...çözemedim bu tekstil kumaşını...bir sertleşme sorunu var yani...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------

UOTE=mete_han;1987359]

Tebrik ederim,Hakkaten bu çabaların hakkını nasıl ödicez ?:cat::rendeer:
Köfteleri çok pis hakediyorsun...

vay abim gelmiş...İzmirli köfteyle kurtulamaz...geldiğimde seni arıycam Urladaki yazlığımıza gideriz hacı abi...uyarmı...:rendeer:

pek muhterem cbf 150 topaçı 12.000 bakımını bi özet geçermsiniz?

hemen minik kuşum...

hava filtresi değişir...
buji değişir...
yağ değişir...
oralarda karbüratör temizliği yapılırmı bilmem...yani uğraşmayabilir servisin...
gidonda ne varsa spreyle geçsinler...
ön balatayada sprey sıktır...kıl müşteri ol...
frenleri sıkılaştır...
zinciride sıksınlar...
lastik basıncları kontrol etsinler...
aklıma gelenler bunlar...
bunları yaz eline servis esnasında unutturuyorlar muhabbet esnasında...kopya çekersin...:p

hemen minik kuşum...

hava filtresi değişir...
buji değişir...
yağ değişir...
oralarda karbüratör temizliği yapılırmı bilmem...yani uğraşmayabilir servisin...
gidonda ne varsa spreyle geçsinler...
ön balatayada sprey sıktır...kıl müşteri ol...
frenleri sıkılaştır...
zinciride sıksınlar...
lastik basıncları kontrol etsinler...
aklıma gelenler bunlar...
bunları yaz eline servis esnasında unutturuyorlar muhabbet esnasında...kopya çekersin...:p

Teşekkürler büyük kuşum :p Haklısın sen gel bi çay iç diyolar.Bana shadow,cbf600 falan gösterip kandırıo döyyüsler:mrgreen:

Aydoğan para hesabına yatmış kanka...

Müco inan parçaların çoğunda %100-%500 arası fiyat farkı var...

mesela ön çamurluk serviste 96.13 lira (siyah)

bu SÜrat Motor Sirkecide 35 gayme...:cherry:

aradaki fiyat farkı %300:cherry:

fotoğrafladım fotobuket yavaş çalışıyor...

bir örnek daha...komple silindir piston sekman vs herşey dahil 90 lira...

serviste 250 civarı işçilik haric...

arka 42 lik dişli 20 lira serviste 50...:cherry:

yüklemem bitti...şimdi buraya ekliyorum...

az bekleyin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:31 ----------

Arkadaşlar hemen sadede geleyim....

Mekanımız Sirkecide Sürat Motor...

Dediklerine göre Honda fabrikaya uzun zaman grenaj vermişler...ki parçaları inceledim...

çakma çukma sahte farklı üretim değil birebir aynı parçalar...bundan 3-4 ay önce aynı arkadaşlardan sehpa almıştım kaynağına kadar aynıydı...

bazı fiyatlarda yanlışlıklar yapabilirim...3 aşağı beş yukarı böyle...not aldığım kağıtda karman çorman...

Ön Çamurluk Sürat Motor Sirkecide 35 lira...küsürat yok...:cherry:

Honda Serviste 96.13 gayme (siyah) belki mavi 1 lira daha azdır...(çüşş yavaş gell):p

SANY0781-1.jpg

.......................

Ön sağ sol grenajlar...hani far yanında olan düştüğünüzde ilk elimize aldığımız

SÜrat Motor Sirkecide...2 tanesi sağ sol 140 gayme...2 tanesi dikkat edin...tek sol tek sağ değil...

Honda serviste sol 121...sağ 122...toplam 245...(oha):p

SANY0783-1.jpg

SANY0782-1.jpg

........................

Debriyaj Balatası...Sirkeci Sürat Motorda...15 lira( Titan balatayla aynı)

Honda serviste 90 lira...(wahoo...geçirrr honda acıma):p

SANY0779-1.jpg

ön balata 7.5...serviste galiba 30 civarı(tam hatırlayamadım..)
...................................

Sağ sol arka uyruk yan grenajları...fotoğraf çkemeyi unuttum...

Sürat Motor Sirkecide...sağlı sollu 2 tanesi 80 lira...

Honda Serviste...sağ 73 lira...sol 78 lira...toplam 150 gayme...(asıl bize bunlar lazım )

.........................

Arka dişli standart 42 lik Sürat Motor Sirkecide 20 gayme...

Honda Serviste 50 gayme...(vışş baboo):p

SANY0777-1.jpg

SANY0778-1.jpg

küçük dişli 5 lira galiba servise sormadım...:)
......................

Arka balata Sürat Motor Sirkecide...10 gayme...

Honda serviste...40 lira...(vışşş aneyyy...):p

SANY0780-1.jpg

......................

Far Sürat Motor Sirkecide...45...

Honda servise sormayı unuttum...:p

SANY0794-1.jpg

....................

Marş Motoru Sürat Motorda...60...

Honda serviste 80 küsur lira...Allah razı olsun Honda burada az düdüklemiş bizi...:p

SANY0798-1.jpg

......................

Arka dişli göbek...SÜrat Motorda 65 gayme...servise sormayı unuttum...:)

SANY0795.jpg

........................

SÜrat Motorda ön kaliper 120 gayme servise sormayı unuttum artık siz sorun...

Horumu ve ön levle takımı 90 lira...

SANY0796-1.jpg

..............

Arka teker için takoz takımı Sürat Motor Sirkecide 10 gayme...

Honda serviste 25 civarı...(belkide 20 sormadım)

SANY0797-1.jpg

Şimdilik aklıma gelenler çektiklerim bunlar...Hesaplarınıza parayı yolladıktan sonra Aras Kargoyla 1 liralık teli bile yolluyorlarmış...

Sürat Motor Sirkeci...Coşkun Bey...0212 522 96 78...

IMG-1.jpg

SANY0787-1.jpg

Halit Bey...

SANY0788-1.jpg

Mete Han Bey...:p

SANY0789-1.jpg

Dükkan Sirkecide Bisiklet motocular sokağı karşısında Aveanın yanından girin...orada...

Bu motorun arkasında motorcular sokağı var...sırtını dön yolun karşısına geç orada...Anadolu Bisikletin yanında...

Burası motorcular yan sanayi sokağı...karşı sokağında...

SANY0802-1.jpg

SANY0799-1.jpg

ne ararsanız var ybr cbf tvs modelin önemi yok...
SANY0785-1.jpg

.....................

bunlarda benim aldığım setim...20 büyük dişli+5 küçük dişli +15 debriyaj balata+10takoz+ 10 arka balata ..toplam 60...45 de Aydoğandan zincir gelecek kore malı 105 liraya motor sıfırlanacak...

SANY0805-1.jpg

haydi size kolay gelsin...

Coşkun Beye Mete Hanın arkadaşıyım deyin size azcık indirim yapsın veya küsürat varsa yuvarlasın...:bounce:

Motosiklet.netden de deyin belki siteye reklam alırız vs...

Murocan bi küfte ısmarla hacı bak babayın hayrına yapmıyom bunu...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:17 ----------

çokk parçalar vardı ama vakit yoktu beyler...kuryeler akın ediyor ...bi çay zor içtim tükkanda küçük zaten...bende iriyim...ybrciler kadar şanslıyız bence...yan sanayide bukadar bolluk ucuzluk görmedim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:24 ----------

arayın fiyat sorun...servisle kıyaslayın...Allah kaza bela vermesin...ben ilk gördüklerimi çektim alelacele...şimdi bana mete han şunun fiyatı neymiş demeyin vururum...:p

açın sorun işte yav...ben kaynağı gösterdim...siz saldırın ...Anadoludaki arkadaşlarımda servisi olmayan arkadaşlarımda bir hayır duası etsin...:p burdan bilgi alan arkadaşlarda nezaketen gaynak olarak adımızı yazsın sonra kırmayım kalbinizi...:mrgreen:

abi valla süpermiş ne diim aradaki fiyat farkı insanı enayi yerine koyduklarını gösteriyor süper olmuş bu artık korkmadan rahat rahat gezerim yok oraya vurmuşum yok grenaj çizilmiş ben birde bu motorun böle parçalarının bol ve ucuz olmasını artık kullananların artmasından kaynaklandğını duşunuyorum abi bu olcak sonunda başka ne olurki ama tabi araştırmadan da bilemiyosun bu tür şeyleri valla sağolasın abi o dükkana gitmiş ve ordan alışveriş yapmış biri olarak oranın böle cbf için cennet olduğunu bimiyordum:queen:süper fiyatlar motorum sıfır her parcası daha yeni ama insanın gidip bişeler alası geliyo inan fiyatlar çook ii be abi:cat:

mete_han; vay abim gelmiş...İzmirli köfteyle kurtulamaz...geldiğimde seni arıycam Urladaki yazlığımıza gideriz hacı abi...uyarmı...:rendeer:[/QUOTE' Alıntı:
Uyar tabi kardeşime bak,sen organizasyon yaparsın da geri dururmuyuz...?

slm cbf 150 kullanıcıları

yahu metehan usta Allah razı oolsun senden :rendeer:. bizim motorların tamamını 1000 lıraya yenıleriz iskelet hariç artık onuda arada hallederız artıkım
bu arada sadece far kafası 90 lıra idi gecen sene bırde yan kapakları ve farı bır arada tutan iskelet yapı60 lıra falandı herhalde ( üzerınıze afıyet gecen sene beledıye otobusu ana yolda gerı gerı gelıp ben dururkencarptı ve 400 tl masraf cıktı sigorta ödedı ama ilk etapta malum bu parayı her zaman ilk elden MAGDUR öder .
garantımız de iki ay sonra bıtıyor ( pek hayırlımı yoksa servis kucagımı orası vahim ) bundan sonra kendı atımızın garantısıde bızız insallah .:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar