Motosiklet öneri ..

Herkese selamlar. Vericeğim seçenekler doğrultusunda yardım edebilirmisiniz.

* Otomatik
* büyük tekerli
* tarzı önemli değil
* yalnızca yazın 3 aylık kullanılacak, şehir merkezine ulaşım için 5 km mesafe
* (mümkünse) çin markalarından biri olmasın çünkü başımın ağrımasını istemiyorum
* bütçe malesef sınırlı 5000 tl e kadar
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. keyifli forumlar :cat:

Evet onlara bakmıştım ama biraz daha bütçeyi aşmam gerek. Aslında 2 3 milyara çinli alınabilir işimide görür yalnız sonrası için sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum bakımdan bakıma :)

yazın 3 ay kullanacaksan vespa gt 200 sana 30 yıl gider hattaa torunlarında yazın senı anıp tur atarlar sahılde:p bu önerıye dıkkate al arastır:cat:

Kymco agılıytı cıty herhalde işinizi görür veye sym hd 200 de olabilir

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2. el düşünürsen yamaha nouvo vereyim:)
...

Kymco Agility City diyorum ben de, büyük tekerlekli ve kaliteli bir scooter.

Huska vespa güzel hoşta ne fiyatı nede teker boyutu bana göre değil :) agility city fena değilmiş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 ----------

nouvo güzelmiş ama daha üretilmiyor galiba

teker boyutunu baz alırsak tabıkii avantajlarına bişey dıyemem.ama vespa bi ekoldür saglamlık estetık gercekten surüş zevki mükemmelin üstündedir kullanan bilir.agiltyle vespayı kıyaslamak istemem.kötülemek için degıl?zaten aynı kategoride degıller...

Huska vespa güzel hoşta ne fiyatı nede teker boyutu bana göre değil :) agility city fena değilmiş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 ----------

nouvo güzelmiş ama daha üretilmiyor galiba

üretilmiyor maalesef. ben satıyorum motorumu ama. 5000kmde...

Kymco agility City düşünülebillirsiniz. Ben olsam onu tercih ederdim.

2.el
scooter olarak yamaha nouvo , Kymco Agility City , Super 8 , Hd200 v.b. :)
vitesli olarak yamaha ybr , honda cbf 150 , yamaha crypton 110(yarıotomatik) , kymco activ 110-125(yarı otomatik)

seç begen al hem kaliteli (çin degil) hemde bütçene uygun :cat:

Motosikleti
750x
2. El düşünürsen o paraya çok temiz 2000-2001 150'lik Burgman bulabilirsin. Biraz daha kasıcam dersen daha yüksek model 400'lük bile bulabilirsin..

kymco people s veya sym hd 200 işinizi fazlasıyla görür kanaatindeyim.:cat:

senin birebir tarif ettiğin motor piaggio beverly scooterın atası italyanlar... sorunsuz az yakar iyi viraj yapar bi scooterdan alabilceklerini maximum olarak verir.kymco sym gibi taiwan mallarına o parayı vermemeni tavsiye ederim ama yine karar senin.

Son düzenleme:
hepinize yorumları için ayrı ayrı teşekkür ederim.
sinanaksu: burgman boyutuna göre ufak tekerli + 3 aylık kullanım için ihtiyacımın fazlası
tigermbz: nasıl bazılarına viteslinin tadı başkaysa benim içinde otomatiğin tadı başka =)
raven71: 2 öneri arasında seçim yapsam hd 200 olurdu fiyatları aynı hemen hemen hd su sogutmalı
cagriko: evet gerçekten kaliteli bir marka ama 2. elleri bile bütçemi yeteri kadar aşıyor =)
otopsici: öneriler için teşekkürler ama bunlarda bana fazla gibi =)
şuanlık agility city 125 ile sym hd 200 mantıklı geliyor ama hd için bütçe biraz sıkıntı.

Keeway outlook 150 hakkında yorumu olan varmı ? forumdanda baktığım kadarıyla kaliteli ve sorunsuz olduğu belirtilmiş ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar