Fuardan gel çeza öde

tebrik ederim motoru kaldırıma bırakıp ceza yiyen ilk üyemiz oldunuz :mrgreen::mrgreen::queen::queen:

sanırım ilk üye değil böyle ceza yiyen,
benim bir arkadaşımda vatan caddesinde ki emniyette bir işi için gitmişti ve tam önünde bir polis aracı vardı, kaldırama çeksemmi demiş kendi kendine,
neyse polise sorayım öyle çekeyim demiş,
benim arkadaşda polisin yanına gitmiş bakarmısınız demiş,
buyur ehliyet ruhsat alabilirmiyiz demiş polisler.
ya bişey sorcam ne ehliyeti demiş evrak kontrolu yapacaz ver bakalım demiş,
benim arkadaşda herşeyi tam oldugu için vermiş,
ayakta duran polis evrakları arabadaki adama uzatmış,
benim arkadaşda ne oldu demiş,
birde arkadaş baksın demiş almış arabadaki polis başlamış yazmaya,
ne yazıyorsun memur bey demiş, kaldırıma park cezası demiş...:queen::queen::queen:

yazmış vermiş mahbuzu,
yapacak bişi yok...:pr::pr::pr:

perşembeye çiğ köfte programı yapalım ,epeydir gitmedik oraya değişiklik olur :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 ----------

fena canımı canımı çektirdin usta :) şimdi ağzımın suyu akmaya başladı

:queen::queen::queen:

yakında bana iki kişi dolaşıyorsun motor tek kişiliktir derler bi cezada ordan gelir:mrgreen:

:) Geçmiş olsun başka bişi denmez.. Ee suç sende yaya kaldırımına park edilir mi heç???

kanka banada kestiler galiba bu gün aynı noktada duruyordu elinde kalemle bi şeler karaladı polis amca ama hadi hayırlısı artık:pr::pr::pr::mrgreen::farao:

Aslı böreğin (mecidiyeköyde) orda meşhur bu kaldırım kapatınca ceza olayı ordaki büfeler bile dükkanlarının önüne koymuyorlar.Birde burdan geçerken ışık yeşilde yansa dikkatli olun yayalar aniden fırlayabiliyor.
Geçmiş olsun.

gürkan bey, siz ne bulsanız yiyorsunuz:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:24 ----------

künefe desek:mrgreen:

bende bunu anlamıyorum işte.motoru kaldırıma bırak ceza ye..neymiş kaldırımı işgal...peki esnafın yola koyduğu beton bloklar için niye ceza yazmazlar..onlar asfaltı işgal etmiyorlarmı?her esnaf eline ne geçerse hemen yola koyuyor.park etmesinler diye..kardeşim park yasaksa o benim sorunum.arabada durup eşimin çocuğuma süt alıp geleceği kadar bekleyeceğim.ama boşluk bulabilirsen...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 ----------

birde senin cezan gene anlatılabilir bir ceza.geçenlerde arkadaşım kadıköyde YAYA olarak ceza yemiş.kırmızı ışıkta geçti diye.makbuzu eline tutuşturmuşlar..ilginç olan burası değil.cezayı yedik ödeyelim demiş annesine vermiş makbuzu..kadıncağızda trafik cezası ödeyecektim deyince görevli PLAKAYI alabilirmiyim demiş:queen::queen::queen:..kadın ne olduğunu anlamadan adam makbuzu görünce krize girmiş tabi...gülmekten...:queen::queen::queen:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pardon da, şimdi ben bu topicten pek bi şey anlamadım. yani normalde motosiklet kaldırıma park edilebilir bir alet, siz de park ettiniz ve ceza yediniz, bu garip mi şimdi?

yani yeri geldiğinde "bu motosikletler bu ülkede araçtan sayılmıyor, biz de plaka taşıyoruz, bizim de diğer motorlu araçlarla aynı sınıfa konmamız lazım" diye veryansın ediyoruz. ama iş kaldırımdan gitmeye ya da kaldırıma park etmeye geldiğinde ceza yiyince bunu niye tepkiyle karşılıyoruz anlamadım ben...

başka araçların da kaldırıma park edip ceza yemediği, ya da esnafın da yola türlü malzeme koyup yolu kapattığı halde ceza yemediğinden dem vurup, kötüyü emsal gösteriyoruz üstelik. yani başkaları adam öldürdü diye bizim de öldürmemizi normal bir "hak" olarak görmekle ne farkı var bunun? her ikisi de suç işte sonuçta... yani başkaları suç işleyip ceza yemeyince bize de aynı suçu işleme hakkı mı doğuyor? herkes önce kendi kapısının önünü bir süpürsün hele, temizliğe ordan başlayalım bakalım ne olacak? herkesin kapısının önü pislik içinde diye biz de mi çöplerimizi kapının önüne dökelim? bu mudur yani?

yine de ceza yiyen arkadaşımıza geçmiş olsun, ama yapılanın da yanlış olduğunu inkar etmeyelin lütfen...

Geçmiş Olsun...
Plakamın Kırık Olmasınıda Bazen Seviyorum Be :) U Dönüşü Olsun Ters Yollara Girme Olsun :)

slm

yaparlar alper abi adamlar ben kafede arkadaşlarla otururken motosikletin plakayı okuyamıyoruz diye(600RR)IN bağlamaya kalktılar park halindeki motosikleti..düşün yani..:cat:

trafik polislerinin cok dıkkatli olanları türemeye basladı herhalde? o kucucuk yesıl fıstıgı mı görmüşler... neyse bu cezayıda ılk defa duyuyorum ama demekki bundan sonra bizde dıkkat edelım,bu yönüyle faydalı bi baslık olmuş:p

pardon da, şimdi ben bu topicten pek bi şey anlamadım. yani normalde motosiklet kaldırıma park edilebilir bir alet, siz de park ettiniz ve ceza yediniz, bu garip mi şimdi?

yani yeri geldiğinde "bu motosikletler bu ülkede araçtan sayılmıyor, biz de plaka taşıyoruz, bizim de diğer motorlu araçlarla aynı sınıfa konmamız lazım" diye veryansın ediyoruz. ama iş kaldırımdan gitmeye ya da kaldırıma park etmeye geldiğinde ceza yiyince bunu niye tepkiyle karşılıyoruz anlamadım ben...

başka araçların da kaldırıma park edip ceza yemediği, ya da esnafın da yola türlü malzeme koyup yolu kapattığı halde ceza yemediğinden dem vurup, kötüyü emsal gösteriyoruz üstelik. yani başkaları adam öldürdü diye bizim de öldürmemizi normal bir "hak" olarak görmekle ne farkı var bunun? her ikisi de suç işte sonuçta... yani başkaları suç işleyip ceza yemeyince bize de aynı suçu işleme hakkı mı doğuyor? herkes önce kendi kapısının önünü bir süpürsün hele, temizliğe ordan başlayalım bakalım ne olacak? herkesin kapısının önü pislik içinde diye biz de mi çöplerimizi kapının önüne dökelim? bu mudur yani?

yine de ceza yiyen arkadaşımıza geçmiş olsun, ama yapılanın da yanlış olduğunu inkar etmeyelin lütfen...

kendi dükkanımın önüne motorumu park edemiyeceksem evet kardeşim isyan ederim biz yollarda fark edilmiyorda park halinde fark ediliyorsak isyan ederim kasksız dolaşanları çeyirmiyorlarsa şifte sıtandart uygulanıyorsa isyan ederim daga sayarım istersen bende demiyorum yaptıgım dogru diye fakat o zaman her zaman fark edilelim kardeşim bilhassa seni beni yollarda farketsinler park halinde degil:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gurkan abi geçmiş olsun bu arada fuarda göremedım ben senı nereye kayboldun de bakem:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar