[Gaziantep - MT]

Ali abi her sene olduğu gibi bu anlamlı günde bu organizasyona katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Tekerinize sağlık. İnş seneye daha kalabalık, daha heycanlı bir etkinlik düzenleriz. İnşallah seneye biraz daha az meşgul olurum:( zira busene hep kurs ve çalışma nöbet ile geçti nerdeyse hiç bir şey anlamadım ben bu seneden. Hepiniz aeo kendinize iyi bakın

DEMİR AİLESİ OLARAK
TÜM MT Lİ ARKADAŞLARIMIN YENİ YILINI KUTLAR, AİLELERİMİZLE BİRLİKTE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU BİR YENİ YIL DİLERİZ
SEVGİLERİMİZLE
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:​

slm arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım aydemir abi sağolsun inş bir gün tanişiriz ..

Bu arada haberiniz olsun çok buyuk bir organızasyon planlıyor ali abi bildigim kadarıyla bir şampiyonu antebe getirecek çalişmaları var fuardan sonra bellı olacak hadi hayırlısı.....

Gaziantep İl Temsilcisi
slm arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım aydemir abi sağolsun inş bir gün tanişiriz ..

Bu arada haberiniz olsun çok buyuk bir organızasyon planlıyor ali abi bildigim kadarıyla bir şampiyonu antebe getirecek çalişmaları var fuardan sonra bellı olacak hadi hayırlısı.....

Hemen yazdınmı buraya cadı :pr::pr::pr::pr:

Evt arkadaşlar süper bir organızasyonla geliyoruz öyle 100 motor 200 motor degil şow yapacgız şow ama çakma şow degil:queen::queen::queen:
havalar isınsın buraya gelecek olan arkadaş kendı programına baksın fuarda bunu konuşaçagız o arkadaşla sonra tarıhı netleştırrız arkadaşlar hazır olun :queen::queen::queen::queen::queen::bounce::bounce::bounce:

Evt arkadaşlar süper bir organızasyonla geliyoruz öyle 100 motor 200 motor degil şow yapacgız şow ama çakma şow degil:queen::queen::queen:
havalar isınsın buraya gelecek olan arkadaş kendı programına baksın fuarda bunu konuşaçagız o arkadaşla sonra tarıhı netleştırrız arkadaşlar hazır olun :queen::queen::queen::queen::queen::bounce::bounce::bounce:

ali abi mutlu haberi beklıyorum senden:cat: hayırlsıyla git fuara :rendeer: fazla özletme kendini:)

hele bir gidip gelelim abi...

ali fura biz den 8 kişi gidiyoruz 27 sabah çıkıyoruz ucakla öyleye ordayız tekrar dönuş pazartesi sabahına orada aynı gün olursak buluşalım beraber gezeriz heb beraber
ok

ali abi ben 26 - -27-28 şubat istanbul tuyap fuar merkzinde olucam orda buluşalım ok. telefonla beni arayın abi

günaydın abla ama gec gordum :p ali abi il sorumlusu olmus Hayırlı olsun ali abi bu arada:rendeer::rendeer:

Geçen yaz ne kadar kötü geçtiyse bu yaz da o kadar iyi geçecek. Amacı Yol yapmak alan küçük geziler düzenleyip ve diğer amacı da kebap yemek olan gezilerimizi bu sene bomba gibi devam edeceğiz İşallah. Grupta ne kadar çarpıklıklar olduysada sanki daha iyi oldu gibi. Motorum küçük ama yüreğim büyük diyen herkezi bu gezilerimizde görmek istiyoruz.
Görüşmek Üzere..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar