Yalıkoy biraz daha ileride. Oraya da gidilebilir. Buluşma saat kacta olsun? Saat 9:00 Mahbutbey gişeler uygun mu?
Slm Göksun iki kişimi gideceğiz ?
Yalıkoy biraz daha ileride. Oraya da gidilebilir. Buluşma saat kacta olsun? Saat 9:00 Mahbutbey gişeler uygun mu?
Slm Göksun iki kişimi gideceğiz ?
Benim icin fark etmez. Baksana digerleri kış uykusunda. Isteyen gelebilir.
arkadaslar bugun evlilik dısında 2.buyuk cılgınlıgımı yaptım,uzerine oturdugum ama inemedegim,resmen bagladıgım bir DL nin sahibi oldum,ama cok sevdigim burgmanımdan ayrılmanın da uzuntusunu inanın derinden yasıyorum,keske sartları zorlayıp ondan da ayrılmasaydım ama ne maddi olarak o kadar rahatım ne koyacak yerim var,ne de esime bunu anlatamzdım..o gitti,bugun yeni sahibinde..benim de siyah bir dl 1000 im var..eger kazasız belasız aklı basında kullanabilirsem 2-3 yıl sonra belki RT hedefime de ulasırım..bu grup bana motorumu cok sevdirdi,cok egitti,su an aramızda olmayan bir cok eski uyelerin ve sizlerin hakkı odenmez,bu virusun icimde cok hızlı yayılmasına sagolun, cok yardımcı oldunuz..ben yine bu gruba bakmadan yapamam,hepinize ilgi alakanız ve yardımlarınız icin tesekkurler..yolunuz acık,tekeriniz duz bassın..
umut,sana,degistirme motorunu,burgmanın rahatlıgını nerde bulacaksın derken,ben de gidip geliyormusum,kusura bakma..;(
arkadaslar bugun evlilik dısında 2.buyuk cılgınlıgımı yaptım,uzerine oturdugum ama inemedegim,resmen bagladıgım bir DL nin sahibi oldum,ama cok sevdigim burgmanımdan ayrılmanın da uzuntusunu inanın derinden yasıyorum,keske sartları zorlayıp ondan da ayrılmasaydım ama ne maddi olarak o kadar rahatım ne koyacak yerim var,ne de esime bunu anlatamzdım..o gitti,bugun yeni sahibinde..benim de siyah bir dl 1000 im var..eger kazasız belasız aklı basında kullanabilirsem 2-3 yıl sonra belki RT hedefime de ulasırım..bu grup bana motorumu cok sevdirdi,cok egitti,su an aramızda olmayan bir cok eski uyelerin ve sizlerin hakkı odenmez,bu virusun icimde cok hızlı yayılmasına sagolun, cok yardımcı oldunuz..ben yine bu gruba bakmadan yapamam,hepinize ilgi alakanız ve yardımlarınız icin tesekkurler..yolunuz acık,tekeriniz duz bassın..
umut,sana,degistirme motorunu,burgmanın rahatlıgını nerde bulacaksın derken,ben de gidip geliyormusum,kusura bakma..;(
Mesajı okuyunca üzüldüm şimdi ya. Sizi gidi sahte Burgmancılar sizi. Kabul ediyorum, Burgman çoğu kişi için bir geçiş motoru aslında. O yüzden yapacak birşey yok
Neyse, Burak Bey yeni motorunuz hayırlı olsun. Allah kazasız belasız nice kilometreler nasip etsin. Gelen gideni aratmaz inşallah![]()
sagolun arkadaslar,tesekkurler..burgman 400 unutulacak motor degil,belli olmaz,gun gelir yollarımız yine kesisir..majesty de kullandım,silverwing de,burgman bambaska..:cat:
Neyse yapacak birşey yok satmışsın artık.Yeni motoruna kazasız belasız ağız tadı ile binmek nasip etsin Allah GÜLE GÜLE KEYİFLE BİN:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:42 ----------
BENDE KARAR VERDİM.
F 650 GS alacam vstromdan vazgeçtim 2006-2007 13-15 bin tl arası fiyatlar sahibindende az km 0-10,000 km arası çok hoş motora benziyor
Vedat bu konuda bir yoırum yaparsan sevinirim ne dersin ? F 650 GS için ?????
2006 model 2007 trafik çıkışlı 10500 km burgman satılıktır ? :queen:
2006/2007 f 650 gs ile takar olur .
Sinan şimdi banada kızacak satıyom diye hahahaha :cherry:
ben burgmanı bırakabileceğimi sanmıyorum. duruma göre yarın 3ncü bir motor alsam bile burgmanın yeri gerçekten apayrı.
eski kasa f 650 gs e gelince; bence yeni kasalara göre daha yakışıklı bir motor fakat kullananlara sorarsan yüksek devirlerde aşırı vibrasyon rahatsız edici oluyormuşş, eğer sakin kullanırım ben zaten diyorsan bence maddi olarakta mantıklı bir seçim.
Arkadaşlar mekrezi izmirde bulunan camiada hatırı sayılır bir toğluluğa sahip bir grubun istanbul kolunu faaliyete sokmuş bulunuyoruz.Hepinizi aramaızda görmekten mutluluk duyacağız.Kaliteli,seviyeli ve sıcak bir ortamda hoş zamanlar geçirmek adına sizide grubumuza davet ediyoruz.Bahsi geçen grubun linkini yazıyorum Hepimize hayırlı olsun.
http://www.facebook.com/group.php?gid=248677014759