Emomen(Doğum günü tebrik mesajları)

Mt nin bilgi işlemcilerinden EmomenDoğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum..:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nice senelere emomen

Mt nin bilgi işlemcilerinden EmomenDoğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum..:rendeer:

Eyavllah hocam , hepimiz için güzel seneler sevdiklerimiz ile birlikte...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 ----------

doğum günün kutlu olsun

Teşekkürler :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 ----------

doğum günün kutlu olsun,iyi seneler...

ayberk abim eyvallah, hep beraber:rendeer:

GKN

Mutlı yılaarrrr, Senin ben pastanın klavyesini yerim =)

doğum günün kutlu olsun.........

Eyvallah Ramço :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:04 ----------

İşte pasta..:mrgreen:

ahaaaa abi bak buna hayır demem, özellikleri nedir bunun :p öyle düşük HDD ve Ram li pastaları yemem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:05 ----------

Mutlı yılaarrrr, Senin ben pastanın klavyesini yerim =)

Klavyem kurban sana abim farede senin:p çok sevindim değnekleri attın, dün videonu gördüm hadi gözün aydın.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 ----------

pasta sana feda olsun kocum nice yıllara:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 ----------

:rendeer:

Gürkan abim özledim vallahi... pasta ve resimler için çok teşekkür ederim...:rendeer:

Super Moderator
Artık yarın olmuş ama:p, mutlu yıllar, kutlu yaşlar dilerim...
Eskisinden daha hızlı:wiinkk: bir yeni yaş senin olsun...:rendeer:

Doğum günü hediyem de şu başlığı düzeltmek olsun bari:p
Emonem(Doğum günü tebrik mesajları)

Dogum gunun kutlu olsun.

Simdi baslardim diskinden trojanlar uzak dursun zararli cookie ler hic sana bulasmasin falan diye de herhalde gina gelmistir artik.:cherry:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Dogum gunun kutlu olsun.
Geç olsun guç olmasin.

Artık yarın olmuş ama:p, mutlu yıllar, kutlu yaşlar dilerim...
Eskisinden daha hızlı:wiinkk: bir yeni yaş senin olsun...:rendeer:

Doğum günü hediyem de şu başlığı düzeltmek olsun bari:p

Patron eyvallah, Dileklerin için teşekkür ediyorum,
Başlık dikkatimi çekmişti :mrgreen: eline sağlık..:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:26 ----------

Dogum gunun kutlu olsun.

Simdi baslardim diskinden trojanlar uzak dursun zararli cookie ler hic sana bulasmasin falan diye de herhalde gina gelmistir artik.:cherry:

disk boot sektor oldu... trojan ve cookie lerden bişiy olmaz artık... Eyvallah bende sana geniş diskli, bol ramli, bol cephe havalandırmalı,turbo ekran kartlı,iyi beyinli bir makina diliyom. :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:30 ----------

kardeşim tekrardan doğum günün kutlu olsun nice senelere :)

Yusuf abim:rendeer: dileklerin için teşekkür ederim... Görüşmek üzere.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:31 ----------

Dogum gunun kutlu olsun.
Geç olsun guç olmasin.

coq abim, senin eski avatarına okadar alışmışımki şaşırdım kaldım valahi,
Yüzünü yine tam göstermedin daha ama yinede siman tanıdık artık.. gözlükleride seneye çıkartırsın inşallah.

Çok sagol abi, hepimiz için hayırlı yaşlar..

hemşocum valla gec kaldım ben ksr bkma yarın olmus ama yinede doğum günün kutlu olsun nice yeni seneLere

buda pastan afiyet oLSn aßicim :p :) :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar