bi ben eksiktim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhabalar arkadaşlar.Adım Zafer, İzmir Güzelyalı'da oturuyorum..motora honda cbr 125 ile başladım (evet bende o güzel resimlerine kandım) ve defi bela şeklinde 2 ay sonra elimden çıkardım.Şu anda mz baghira 125 enduro kullanıyorum.125 lik bi motora göre gayet güçlü ve tatminkar geldi ta ki 660 lık baghiraları görene kadar..şimdide bi tane 660 lık black panther istiyorum..Fakat bir problemim var..Şu anda bu motorlar türkiye ye gelmiyor ve yedek parça sıkıntısı çekiceğim sanırım..Biraz araştırmadan sonra bu motorlarda(baghira 660) yamaha tenere makinası kullanıldığını öğrendim..Acaba bu doğru mu??baghira hakkında bilgi verebilecek bir arkadaşım var mı? ve en son olarak benim av merakımda var yani aldığım motorla dağlara-taşlara rahatça çıkabilmeliyim (gerçi şu anda pek ala gidiyorum istediğim her yere ama makinayı büyütmek benim derdim) bana tavsiye edebileceğiniz enduro motor hangisidir?? şimdiden teşekkürler

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bu av işini pek sevmedim doğrusu.ne istiyonuz zavallılardan yaa:salut:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hah şimdi tamam olduk işte :)
eee ne yapıyoruz

herkese teşekkürler..av konusuna gelince köylülerin daveti üzerine tarlalara dadanan yaban domuzlarını av mevsimlerine uygun olarak avlıyoruz..Kuş,tavşan ya da keklik gibi hayvanlara şahsen ben bulaşmıyorum..

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
neyse ozaman hoşgeldin:rendeer:

Benden de hoşgeldin dostum :rendeer:
Uzun zamandır yazmamıştım, bana da hoşgeldin :)

Hakkatten bi sen eksiktin, sen de geldin okeye başlayabiliriz :mrgreen:

Hoşgeldin :rendeer:

eee kadro full oldu ne yapıyoruz,zafer valla ne iyi ettinde geldin bizlerde seni bekliyoruz hayır oyuna başlayacaz eksik var olmuyor.Şaka bir yana sen bir yana site başka yana :rendeer: hoşgeldin aileye

hoşgeldin, ama hep birileri eksik. gelince tamamlanır gibi oluyoruz ama yine gerek yine gerek.ta ki bu sevda herkese bulaşana kadar :) :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar