[MT] Sinema Kulübü

Super Moderator
Cennetin Krallığı'nı zamanında seyrettiğimde, ismiyle yarattığı etkiyi cismiyle vermediği sebebiyle sevmemiştim, bir daha da seyretme ihtiyacı duymadım zaten...

Şu Gölgesizler olayı ilgimi çekti şu aralar hakikaten, burada yazılanlardan sonra şans eseri bugün de bir arkadaşımdan hakkında uzun methiyeler duydum dinledim... Kısa zamanda okuyabilmek/seyredebilmek mümkün olur umarım.

@The Dude; umarım filmden, senin önerilerinle seyredip zevk aldıklarımız kadar keyif alabilirsin.:)

gerek buradan gerek film ile ilgili sitelerde önerilen filmlerin bulduklarımı muhakkak seyrederim. önerileriniz için teşekkür ederim. konudan gördüğüm kadarı ile az çok aynı çizgide buluşuyoruz.

günün aktivitesi

7 kocalı hürmüz
7-Kocal%C4%B1-H%C3%BCrm%C3%BCz.jpg

oyuncuları yazmayayım linkten bakın yok yok.
http://www.imdb.com/title/tt1523583/

hikaye az çok bilinir, hürmüz isimli nefisenin çapkınlıklarını konu eden film gerek kostüm ve mekan tasarımları gerek oyunculuk ile gözümü doldurdu. seyrederken çok eğlendim. film müzikleri de beklemediğim ölçüde güzeldi.

sanırım henüz dvd si çıkmadı. güzel bir film aile ortamında biraz sarsar ama yetişkin ortamında çok rahat seyredilir ve çok da zevk vereceğine eminim.

Yönetmen: Bernard Rose
Senaryo: Clive Barker (Hikaye), Bernard Rose
Yapım: 1992, ABD Süre: 99 Dakika/Korku,dram
Oyuncular: Virginia Madsen, Tony Todd, Xander Berkeley, Kasi Lemmons

Candyman, Hellraiser efsanesi ile tanıdığımız Clive Barker’ın hayal gücünden çıkma, korku külliyatının modern halkalarından birine hayat vermiş bir kült yapım.

Barker’ın The Forbidden adlı kısa öyküsünden uyarlanmış filmin en büyük özelliği, meşum katilin zenci olması. Bir kölenin oğlu olarak doğmuş Daniel Robitaille‘in trajik öyküsü, Chicago gettolarından çıkarak bir şehir efsanesine dönüşmüş ve kulaktan kulağa yayılan yüz yıllık efsane, varlığının sorgulandığı modern çağda bir seri cinayetin korkunç yansımalarıyla mit haline gelmiştir.

Biraz korku :cherry:Etkisi uzun süre geçmeyen bir filmdir benim için şeker adam ,şeker adam........

Denzıl şu an CNBC-E de...jay leno showda...saat 19:20...

püh be, yok bizde öyle kanal, zati ingilizcede yetmez takibe :salut:

"training day" ile oscar almış ya haketmiş nazarımda.

bu filmleri izlemek hem iyi hem kötü.

beklentiler yükseliyor, yavan oyunculuklar tat vermiyor bunlardan sonra!

@tasarslan
candyman ne zaman seyrettiğimi bile hatırlamıyorum ama aklımda kalan bir iki sahnesi var.
bir arayayım bakayım bulabilecek miyim ?

@kuvvetmira
zaten olması gereken o ,eskiden her filmi oturur seyrederim şimdilerde seçici oldum, beklentiler yüksek oldu.

günün aktivitesi

Nefes Vatan Sağolsun

2010279619571827.jpg

bir savaş filmi olarak görmedim. müthiş bir drama, özellikle yüzbaşı yerden yere vuruyor adamı. hele erlerden birinin sevgilisi ile konuşması var adamı kaya eder orada. önyargısız olarak seyredebilecekseniz seyredin. zira militaris ve şovenist bir film yok karşımızda. tabi algı kişiye göre değişir. oyunculuklar tatminkar.

püh be, yok bizde öyle kanal, zati ingilizcede yetmez takibe :salut:

"training day" ile oscar almış ya haketmiş nazarımda.

bu filmleri izlemek hem iyi hem kötü.

beklentiler yükseliyor, yavan oyunculuklar tat vermiyor bunlardan sonra!

Hacı standrt uydu kanalları bunlar...Turksat 2 de e2 ve cnbc-e var...alt yaızlı ve türkçe seslendirme çoğu...orjinal ingilizceyiyide duyuyorsun...

kalite kanallar NTV yayın grubuna bağlı...tavsiye ederim...dexter..Desperate Housewives...bıg bang teorı..harika diziler var...

jay leno ...conan obrıen...falan güzle muhabbetler var ve USA ile birebir tarihlerde...:cat:

önerebileceğiniz en iyi sayfa hangisi film izleyebileceğimm piliss:)

önerebileceğiniz en iyi sayfa hangisi film izleyebileceğimm piliss:)

ni"kıl"ıs keyç sevenlerle konuşmuyorum ben ::miiz:: :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:37 ----------

Hacı standrt uydu kanalları bunlar...Turksat 2 de e2 ve cnbc-e var...alt yaızlı ve türkçe seslendirme çoğu...orjinal ingilizceyiyide duyuyorsun...

kalite kanallar NTV yayın grubuna bağlı...tavsiye ederim...dexter..Desperate Housewives...bıg bang teorı..harika diziler var...

jay leno ...conan obrıen...falan güzle muhabbetler var ve USA ile birebir tarihlerde...:cat:

aga bende uydu filan yok :salut:

http://www.imdb.com/title/tt0424205/

buda sağlam filmdi.
savaşın orta yerine denk gelen noelle alakalı.
savaşın soğukluğu ve insan gerçeği, çelişkilerin çapraz sorgusu :cat:

ni"kıl"ıs keyç sevenlerle konuşmuyorum ben ::miiz:: :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:37 ----------

aga bende uydu filan yok :salut:

http://www.imdb.com/title/tt0424205/

buda sağlam filmdi.
savaşın orta yerine denk gelen noelle alakalı.
savaşın soğukluğu ve insan gerçeği, çelişkilerin çapraz sorgusu :cat:

sen sevgi nedir bilmiyon ozaman:mrgreen:

uydu demek dünya demek hacı...nasıl olmaz...xt ile geziyosun çanağa bağlayacak param yok diyosun...ambians sinyale müsait mi değil yoğsam tv üstü antenne mi...veyahut cable tvmi...

elenbilere gelesin...:p

hacı xt başka, çeketimi satar yine alırım onu :p
B2 tüketici profili grubundanım ben, sistem bize kablolu yayını münasip gördü
hor görme cable tv'liyi, değişim çok süratli anca sindiriyoruz ::sas::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 ----------

sen sevgi nedir bilmiyon ozaman:mrgreen:

nefret, şiddet, bi parçada polimik biliyom ben :rendeer:

abicim nicholas'da pek kıl be yau :)

@sularseller o film mevcut ama henüz seyretmedim, en kısa zamanda vakit ayırmaya çalışacağım.

günün aktivitesi

is_anybody_there.jpg

evleri ailesi tarafından özel bir huzurevine çevrilen 11 yaşındaki bir çocuğun ve eve gelen eski bir sihirbazın hikayesi.
karakter anlatımları güzeli oyunculuk anlamında benim için gayet yeterli idi. Michael Caine in oynadığı Clarence karakteri biraz Jack nicholson un About Schmidt filmindeki Warren karakterini hatırlattı.

güzel ve duygusal bir film.

mete yi çızmışlar yine.

@kuvvetmira chaplin isimli filmden bir sahne. robert kişisinden pek haz etmem, sebebini bilmiyorum.
madem bu adamdan başladık.

Sherlock Holmes

wl6kq0.jpg

nazarımda çerezlik bir film, vakit geçirmek için seyredilir, orjinal bir fikir ya da durum göremedim. boşa vakit olarak değerlendirmiyorum fakat bir kez daha seyredeceğimi sanmıyorum.

The Station Agent

The%20Station%20Agent.jpg

kısa boylu bir arkadaş ve bu arkadaşın etrafında gelişen olayları konu alan bir drama. imdb türünü drama / comedy yazmış, gözyaşına sebep bir film değil, hoş bir anlatımı var, farklı görünüşteki bir insanın hayata nasıl baktığına dair bir kesit olarak gördüm.

@sularseller o film mevcut ama henüz seyretmedim, en kısa zamanda vakit ayırmaya çalışacağım.

günün aktivitesi

is_anybody_there.jpg

evleri ailesi tarafından özel bir huzurevine çevrilen 11 yaşındaki bir çocuğun ve eve gelen eski bir sihirbazın hikayesi.
karakter anlatımları güzeli oyunculuk anlamında benim için gayet yeterli idi. Michael Caine in oynadığı Clarence karakteri biraz Jack nicholson un About Schmidt filmindeki Warren karakterini hatırlattı.

güzel ve duygusal bir film.

:cat: Bu filmi(letters from iwo jima) divx olarak indirmiştim HD bulup yine indirdim arşiv için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar